Suomen mestarin kynsissä

Kehun usein ihanaa kynsihuoltajaani eli Jana Banaria. Jana on voittanut paljon kynsikilpailuja, niin paljon, että hänen työhuoneen seinät on täynnä erilaisia kunniakirjoja ja diplomeja. Jana otti osaa I love me 2015 messuilla geelilakkaus-koristelun SM-kilpailuun ja voitti Suomen mestaruuden. Onnea Jana, mä olen niin ylpeä susta. Mulla on siis ilo taas hehkuttaa, että kuljen Suomen mestarin kynsissä.

Olin viime viikolla kynsihuollossa Janan luona ja Jana harjoitteli mun kynsillä kilpailutyötään. Mun uusia kynsiä on kehuttu viikon sisään todella paljon. Messuillakin eräs itsekin kynsiä tekevä otti mua kädestä kiinni ja jäi vaan tuijottamaan haltioituneena.

Jana tekee kynsien lisäksi kovasti GlamLac tuotesarjan maahantuojana ja niiden merkeissä Jana oli myös messuilla mukana. Yritteliäs nainen, joka tekee töitä paljon ja lepää liian vähän. 
Janan voittokynnet.
Olen niin iloinen Janan menestyksestä. Onnea vielä ihanuus. 
Teen Janan kanssa yhteistyötä ja olen ohjannut jo monta ihmistä Janan asiakkaaksi, olen kuullut heiltäkin vain kehuja Janan työn laadusta. Itse arvostan Janassa sitä, että hän kiinnittää erityistä huomiota siihen, että käyttää työssään laadukkaita tuotteita, eikä vaaranna asiakkaiden terveyttä käyttämällä ns. ”kiellettyjä” aineita kynsien huollossa.
Janan BeArt (Beauty Artist) studio sijaitsee Tapiolassa. Hänen lisäkseen kynsiä studiossa laittaa Olga ja hänkin on todella taitava. 
Maiju 
Kommentit
  1. 3

    sanoo

    Upeat kynnet.Mutta voiko tuollaisilla tehdä mitään ilman että kauneus häviää? Mulla aina menee kynnet jo päivän jälkeen sellaiseen kuntoon että pitää korjata ne lakalla;D

  2. 8

    sanoo

    Wau! Kynnethän ovat kuin taideteos. Hih, minäkinhän voin kertoa, että kuljen Suomen mestarin kynsissä. Arvostan Janassa hänen kykyään nähdä asiakkaan persoona ja luoda sen mukaiset kynnet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *