Supermehut antaa hyvää energiaa

Eilen meille kotiutui Philips HR1871 mehulinko. Olen sitä himoinnut jo pitkään ja nyt mulla on yksi projekti meneillään, johon sitä ehdottomasti tarvitsen. Mulla oli eiliselle illalla ihan muita suunnitelmia, mutta muut suunnitelmat väistyivät kun mehulinko muutti taloon. Kaupan kautta kotiin ja sitten vaan mehustamaan.

Kaupassa käydessäni mulla ei ollut mitään tuntumaa siihen, että mitä tulen tekemään. Päätin, että ostan vihreitä hedelmiä ja kasviksia toista juomaa varten. Toista varten mulla olikin kotona jääkaapissa tarvikkeet valmiina.

Readme:n olen aiemmin hankkinut Supermehut -kirjan, josta voi saada vinkkejä tulevaa varten. Tekemäni mehut syntyivät omasta päästäni, usein avaan jääkaapin ja katson, että mitä sieltä löytyy ja siitä se ajatus sitten lähtee. 

Ensimmäiseen supermehuuni laitoin omenaa, lehtikaalia, pinaattia ja lehtiselleriä.
Jatkossa varmaankin kannattaa valita sellaisia vihanneksia tai hedelmiä, mitkä ovat mehuisia.
Lehtikaali ja pinaatti ovat hyvin vähän mehuisia, sen tulin jo huomaamaan.
Kurkku voisi olla aika toimiva mehuna.

Tällainen vihermehu syntyi noista aineista. Maistui kyllä hyvältä. 

 
Oli pakko vielä jatkaa kokeilua ja seuraavaksi kokeiluun pääsi nämä ainekset eli porkkana, appelsiini, lime ja sitruuna. Lisäsin kuvanoton jälkeen vielä neljä porkkanaa.
Alkuun on näköjään vaikea arvioida mehun määrää. 
 
Tällainen ihana juoma syntyi noista aineista:
Laite näyttää tältä:

Olen kyllä tyytyväinen tähän laitteeseen.
Harjoitukset jatkuvat ja varmasti tulee kuvia ainakin instagramiin
näistä kokeiluistani.
Ilman näitä vihanneksia ja hedelmiä en voisi niin hyvin,
kuin voin nyt eli näistä saa kyllä niin hyvät energiat.
Mehulinko on saatu erästä tulevaa projektia varten.
Maiju 
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Varsinaisia värienergia- ja terveyspommeja! Mä muuten melkein törmäsin sinuun eilen Citykäytävässä, tajusin vasta viisi metriä myöhemmin, että siinähän oli Maiju 😀

  • 1.1

   sanoo

   Voi vitsi… olet kyllä törmännyt, koska mä olin eilen Citykäytävässä … jos vaikka ensi kerralla tajuat huhuilla sitten kohdalla 😉

 2. 2

  sanoo

  Mehut tosiaan näyttääkin jo ihan super-energisiltä.

  Onko linko hirmu isokokoinen vai mahtuuko kivasti olemaan pysyvästi pöydällä? (toki riippuu siitä mitä muuta siellä on :)). Entä onko hirmu äänekäs? Paitsi ettei sillä niin väliä. Mun tehosekoitin huutaa niin kovaa, että sen käyttö on viikonloppuaamuisin kielletty :D. Eli pitää tehdä smoothiet edellisenä iltana valmiiksi.

  • 2.1

   sanoo

   Isokokoinen on, mutta ei niin kauhean isokokoinen. Kyllä se jonkin verran tilaa vaatii. Äänekäs on, mutta ei mielestäni mitenkään niin kauhean äänekäs. Kun on vielä niin nopea, niin ei haittaa, vaikka vähän ääntä pitääkin. Ehkä kuitenkin siis tässäkin voi olla viikonloppuaamukielto 😉
   Mehut oli kyllä niin herkullisia. Voin suositella.

 3. 3

  sanoo

  Aijai tuollainen tarvittaisiin kun kohta tulee taas omenoita ovista ja ikkunoista. Hyviltä vaikuttaa reseptisikin, paitsi sellerin taitaisin jättää väliin. Jotenkin siihen syntyi kammo raskauspahoinvoinnin aikana vuosia sitten, enkä ole siitä päässyt eroon 🙂

  • 3.1

   sanoo

   Itsellänikin on ollut selleriin vähän sellainen vihasuhde, mutta nykyään kun haluan niin paljon terveellisiä juttuja elämääni, niin olen opetellut sitä juomaan 😉

 4. 5

  sanoo

  Onnea uudelle laitteelle. Noita juomalla voisi kokeilla sellaista elämäntaparemppa tiivistystä vaikka viikon ajan. 🙂

 5. 6

  sanoo

  Voi miten energisiltä juomat näyttävät, joten pakkohan niiden on myös oltava sitä. Arvaapa, tekeekö mieli hankkia tuollainen laite.

  • 6.1

   sanoo

   No arvaan, että tekisi mieli 😉 Itsekin mietin pitkään ja lueskelin myös arvosteluja näistä laitteista. Phlips alkoi houkuttamaan, kun sitä niin kehuttiin.

 6. 7

  sanoo

  Tuollainen multa puuttuukin 😉 Kaapit on jo niin täynnä entisiäkin laitteita, että jostain pitäisi luopua ennenkuin uusia hankkii…Käytätkö mehuihin muuten vettä laimennukseen/nestettä lisäämään? Jos et niin miksi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *