Sydämellinen päivä

Eräänä päivänä mulla oli hyvin sydämellinen fiilis. Mitä silloin voisikaan tehdä? No silloin puetaan päälle sukkikset, joissa on punaisia sydämiä. Pistin sitten jalkaani PinkMonkeyn sydänsukkikset. Jotka sain jossain vaiheessa blogiyhteystyönä heiltä.

Kun pukee huomiota herättävät sukkikset jalkaan, niin on useita vaihtoehtoa siihen, että miten sen muun asun rakentaa näiden ympärille. Voi tehdä joko niin, että pukee muuten täysin mustan asun ja laittaa kaulaan punaisen kaulakorun tai sitten  niin, että pukee myös yläosaan punaista ja silloin asusta tulee ehkä vähän enemmän huomiota herättävämpi.  Tällä kertaa mä päädyin tähän jälkimmäiseen vaihtoehtoon. Joku päivä voisin kokeilla, että miten asu muuttuu jos pukeutuu muuten mustaan. Voisin sanoa, että hieman hillitympään suuntaan. Se on taas sitä, että mitä siltä asultaan milloinkin haluaa. Tuona päivänä mä halusin olla taas näkyvä.


Nyt taas pitäisi alkaa valmistautumaan uuteen viikkoon ja huomiseen kynsihuoltoon. 
Katsotaan millä fiiliksellä sitä huomenna ollaan ja millaiset kynnet sitä tuleekaan seuraavaksi neljäksi viikoksi. Jotenkin on tunne, että voi taas vaihteeksi tulla jotain räväkkää.
Hyvää alkavaa viikkoa kaikille. 
Maiju
Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Noi sydänsukkikset on kyllä niin ihanat! Pitäisiköhän munkin hankkia, olisi kyllä kiva väriläiskä myös kokomustaan asuun.

 2. 5

  Anonyymi sanoo

  Ihanan rohkeat kuviot. Sopisi varmaan mustankin asun piristeenä, niin kuin sanoit. Lillan

 3. 6

  Anonyymi sanoo

  Kyllä aikuisen naisen sukkahousuissa silmä lepää. Ylimmässä kuvassa nuo ihanat sydänsukkikset pääsevät parhaiten oikeuksiinsa.

  • 6.1

   sanoo

   Niinpä ne pääsee, vähän valo teki temppuja kuvissa, mutta hyvä, että edes yhdessä onnistui 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *