Sydämellisesti mustaa valkoisella

Joskus pitää laittaa päälleen jotain vähän normaalia eli hämmästytän teitä taas pukeutumalla mustaan ja valkoiseen. Väriä sitten saadaan tähänkin asuun keltaisilla varvastossuilla. Kuvat on otettu ilta-auringon paisteessa ja aurinko paistoi kirkkaana suoraan laseihin, joten siitä voi johtua tämä ”sädehtivä” vaikutelma.

Ostin tämän puseron Keskiseltä, pusero oli hinnaltaan ihan naurettavan halpa, en muista, että koska olisin saanut näin halvalla puseroa. Hinta oli vain 5,95 euroa. Olisin ostanut mustankin, jos olisi ollut kokoa, mutta niitä oli vain kaksi jäljellä ja olivat XS kokoisia. Ajattelin, että tämä on kiva paita tällaiseen simppeliin pukeutumiseen.

Tämä kuvassa näkyvä Tuija on hauska tapaus. Olemme ostaneet joskus jouluksi sellaisen varmaan 20 senttisen joulukukan. Joulun jälkeen kukka vain jatkoi kukoistamistaan. Keväällä siirrettiin ihan kokeeksi Tuija mökille ja nyt se on kasvanut ja kasvanut. 
En olisi uskonut, että siitä kasvaa tällainen komistus. 

Tässä selkeämpi kuva tuosta sydänkoristeisesta paidasta.

Näinhin kuviin ja tunnelmiin.
Maiju

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Keltaiset tosi kukalliset varvastossut on mahtavan kiva juttu vaikka mihin, vaikkapa töihin virastoon tai sitten jäätelökioskin pitäjän duuniin, monikäyttöiset ja mikä parasta huiman edulliset.
  Kesää jäljellä,
  Flip-Flap

 2. 3

  sanoo

  Oi nuo keltaisen kengät ovat niin rakkautta 😀 Jotenkin suloisen raikkaat ja tuovat kivaa väriä muuten musta-valkoiseen asukokonaisuuteen :3

 3. 4

  sanoo

  Jhauska paita! Keskiseltä olen minäkin tehnyt uskomattomia löytöjä, jotka ovat ihme kyllä kestäneet käytössä pidemmänkin aikaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *