Syksyn väreissä

Viime viikolla ollessani lomalla, en ehtinyt käymään kauheasti muiden blogeissa. Kiitos kuitenkin teille ihanaisille, jotka olette ahkerasti lukenee mun lomakuulumisia ja kommentoineen ahkerasti. Yritän nyt lomalta palattuani palata taas ruotuun ja käydän myös tervehtimässä ja lukemassa teidän blogejanne.

Syksyn värit ovat ihania. Itseäni on vähän harmittanut, kun en ole ehtinyt syksyn asukuvia ottamaan ulkona. Nyt kun viimeiset hetket on käsillä, niin piti vielä yrittää saada noita syksyn värejä näihin kuviin mukaan.

Eilen oli Helsingissä ihanan lämmin ilma eli meitä hemmoteltiin +11 asteen lämmöllä. Kun olin viikon kulkenut tummissa vaatteissa, enkä ollut miettinyt yhtään vaatteisiin liittyvää, niin oli vähän vaikeuksia taas miettiä asuvalintojaan. Mä voisin kyllä olla aina lomalla. Asuun yhdistin nuo edellisessä postauksessa esittelemäni Vonne’sin bling bling säärystimet ja väriä lisäsin asuun tuolla pinkillä toppaliivilläni

 

Tässä vähän lähempää kuvaa noista säärystimistä.

Ihanaa viikkoa kaikille.
Maiju

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Ihanan keltaisia lehtiä täynnä olevan pensaan oletkin löytänyt taustaksi! Kiva asu 🙂
  Huomenna saakin sitten pidellä piposta kiinni kun luvataan niin kovaa tuulta!

  • 1.2

   Anonyymi sanoo

   Huomenna voi jääkarhuhattu lentää kun laitat sen työmatkalla päähäsi!

  • 1.3

   sanoo

   Hi hii… Joo ei taida lähteä jääkarhuhattu huomenna mukaan. Muutenkin näillä lämpötiloilla, voi olla, että alkaisin muistuttamaan maakarhua 😉

 2. 5

  Tarja M sanoo

  Säärystimet – kuten muukin asukokonaisuus – on niin sinun tyyliäsi, hienosti sopii sinulle!

 3. 6

  sanoo

  Tänä syksynä on saatukin nauttia mitä upeimmasta väriloistosta. Ja väriloistoa tarjoat taas sinäkin – bonuksena säärien säihkettä;)
  Mukavaa viikkoa myös sinulle, Maiju♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *