Synkästi mustaa tehostettuna nukkekorulla

Joskus mulle käy niin, että menen johonkin, missä on vieraita ihmisiä. Sitten alamme puhumaan värien käytöstä. Selitän tohkeissani, että olen ”värikäs ihminen” ja sitten tuijotan asuvalintaani, joka onkin täysin musta. Tätä käy hyvin usein. Selitä nyt siinä mustissa vaatteissasi, että ”ihan oikeasti mä yleensä pukeudun värikkäästi”. No tosin se värikäs persoona sitten ehkä voi silloinkin näkyä jotain muusta, vaikka hiusten väristä tai räväkästä huulipunasta ja kengistä.

Tämän kyseisen päivän asu rakentui puseron ympärille. Minulla on ollut pitkään hakusessa pusero, jossa on korkea kaulus. Sellainen pusero muuten peittää kätevästi kaularypyt. Vihdonkin pusero tarttui matkaan Fashion at  home -liikkeen alennusrekistä. Samaisesta kaupasta tarttui matkaani myös tämä nukkekoru. Olen ostanut sieltä aiemminkin toisen ja jotenkin nämä nukkekorut, kiehtovat minua. Niitä taitaa löytyä mun koruvarastoistani jo aika monta muutakin.

nukkekoru-fashion-at-home-1

nukkekoru-fashion-at-home-1-1

Mustaan asuun kun yhdistää tällaisen korun, niin katse kiinnittyy varmasti siihen asun kohtaan. Harmaat hiuksetkin kivasti korostuivat  mustan kanssa.

nukkekoru-fashion-at-home-1-2

Mikä on muuten sinun lempivärisi? Kerropa, että onko sinulla joku väri, josta sinut tunnistetaan. Minuthan mielletään usein pinkiksi, mutta minua lähemmin seuranneet tietävät, että minä olen paljon muutakin kuin pinkki.

Maiju

Kommentit
 1. 2

  Hiipi sanoo

  Maiju. Musta on hyvä myös, mutta miellän sut pinkiksi blondiksi. Harmaa- tai valkotukkainen ehdit olla myöhemmin.

  • 2.1

   sanoo

   Sitähän mä taidan olla 😉 käytän onneksi värejä, jotka kestävät sen neljä viikkoa ja sitten ollaan taas blondia ja vaihdellaan. Jotenkin on vaan niin kiva vaihdella tyyliä ja väriä tiuhaan tahtiin :I)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *