Syvästä fuksiasta hempeään pinkkiin

Monet huomasivat hiusteni värini muuttuneen ennen messuviikonloppua. Siitä on nyt puolitoista viikkoa aikaa, kun hiukset värjättiin pinkiksi. Kuitenkaan ei ole syytä huoleen, että pinkki olisi ja pysyisi hiuksissa. Puolentoista viikon jälkeen väri on haalistunut jo aika paljon.

Ajattelin vähän vilauttaa, että miten nopeasti tuo haalistuminen tapahtuu. Ensimmäisessä kuvassa on hiukset heti laittamisen jälkeen. Alemmissa kuvissa puolitoista viikkoa laittamisen jälkeen.

pinkit-hiukset-1 pinkit-hiukset-1-3

Takaa hiukset ovat haalistuneet todella paljon. Olen miettinyt, että johtuuko se siitä, että varmaan tulee shampoon levittäminen tulee aloitettua takaraivolta. Kuitenkin haalistuminen on tapahtunut kivasti ikään kun lohkoittain.

pinkit-hiukset-1-2 pinkit-hiukset-1-1

Katsotaan, että mikä on tilanne viikon päästä. Uskon kuitenkin, että neljässä viikossa haalistuminen on hyvinkin huomattavaa. Nauratti kun katselin kuvia, että huulipunan sävykin muuttuu samassa suhteessa hiusten kanssa. Sävyt on oltava niin tarkkaan just eikä melkein oikeat.

Joten ei kannata pelätä hiusten värjäyttämistä, sillä kyllä tuo väri haalistuu.

Iloa päiväänne.

Maiju

Kommentit
 1. 2

  Belladonna sanoo

  Haalistuminen on kuin olisit tarkoituksella värjännyt hiukset kerroksittain. Hauskan näköistä!

 2. 3

  Arja L sanoo

  Mun mielestä haalistuneet ovat paljon hienommat kuin heti värjäyksen jälkeen ☺
  Vauhdikasta marraskuuta!

  • 3.1

   sanoo

   Se oli alunperin ajatus eli hempeää ja sitten mun kampaaja innostui 🙂 Tykkäsin kyllä fuksiastakin, ne oli juuri messuille sellainen hyvä shokkitukka.

 3. 4

  Minna sanoo

  Hauskasti haalistunut. Voisi luulla, että hiukset on alunperinkin liukuvärjätty 🙂 Muutenkin toi pinkki on tosi kiva väri, ja sopii sinulle todella hyvin.
  Tyttärelläni on ollut monta vuotta siniset hiukset, ja on siinä kyllä oma hommansa pitää sitä väriä yllä. Mutta on ne vaan hienot, enkä osaisi kuvitella tytärtäni luonnollisessa maantienharmaassa hiusvärissään.

  • 4.1

   sanoo

   Eikö olekin kauniisti haalistuneet. Sitä ei edes tajunnut, että ne voi haalistua tällä tavalla. Minäkin olen varmaan syntynyt pinkkiväri sydämessä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *