Taisi olla vähän ysäri mielessä

Selkeästi ollaan menossa syksyä ja pimeää kohti, koska oma sisäinen väripalettini kaipaa kirkkaita värejä. Usein syksyä kohden kaivetaan esiin syksyn värejä ja minä etsin vaan jotain kirkkaampaa päälle pantavaa. Tällä kertaa puserossa on ihan selkeästi 90-luvun värit. Kun näin tämän puseron tiesin, että se sopii mun värimaailmaani ja asusteita puseroon löytyy helposti.

Mietin aina vaatteita ostaessani sen, että miten ne yhdistyy muihin kaapissani oleviin vaatteisiin tai asusteisiini. Ajattelin, että tämä sopii hyvin myös mustien asujeni kanssa ja tuo mustaan hyvin väriä. Uskon, että pusero tulee käyttöön. Tällä kertaa koruiksi valitsin helminauhan, jossa toistuu puseron värit.

ysa%cc%88ri-mielessa%cc%88-1

Jos joskus näkisitte ne kuvaat, joita en julkaise, niin ne on jotain tätä luokkaa.

ysa%cc%88ri-mielessa%cc%88-1-3

Tässä näkee helminauhan ja puseron sointuvuus toisiinsa.

ysa%cc%88ri-mielessa%cc%88-1-5

Helmet on kuin karamellit.

ysa%cc%88ri-mielessa%cc%88-1-4

Tämä viikko on aika rankka viikko. Täysi viikko töissä perjantaita lukuunottamatta. Torstaina töiden jälkeen suuntaan itseni Helsingin messukeskukseen ja siellä sitten vietetään yö. Olen siitä jo maininnutkin. Perjantai, lauantai ja sunnuntai mennäänkin sitten niillä kauan odotetuilla I love me -messuilla aamusta iltaan. Taidanpa kirjoittaa siitä vähän lisää keskiviikkona.

Pitää siis vaan hokea tällä viikolla itselleen, että jaksaa, jaksaa. Se auttaa. Jos ei muu auta,niin laitetaan sitten taas prinsessakruunu päähän.

Maiju

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Ihan mahtavat neon värit ja niin sua. Rakastan sun poseeraustyyliä, sellaista iloista, eikä puupökkylämäistä pokkurointia. <3

 2. 6

  Belladonna sanoo

  Ihania ja niin sun oloisia värejä. On kyllä kiva katsella, kuinka hienosti käytät ja yhdistelet värejä.

  • 6.1

   sanoo

   Voi kiitos. Sulle täytyy sanoa, että kiitos samoin. Sulla on aina kaikki korut ja asusteet niin nappiin yhdistelty.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *