Talika ihana ihonhoitosarja

Talika oli itselleni tuntematon tuotesarja, ennen tätä testaustani. Aiemmin aina olin kuulolla heti, kun joku mainitsi sanan anti-age. Nykyään se on itselläni jo vähän kärsinyt inflaation, koska minulle tarjotaan niitä niin paljon testiin. Haluan aina kuitenkin testata tuotteita kunnolla, jos niitä testaan. Siihen ei riitä viikko, jos haluaa kunnon testit tuotteille. Iho kestää uudistua noin neljä viikkoa, joten vähimmäismäärä testattavalle tuotteelle on se, jos halutaan sanoa, että miten tuote on ihoon vaikuttanut.

Olin ensiksi siis tämän tuotteen kohdalla vähän niin kuin, että joko taas. Jokin kuitenkin sai mut klikkaamaan sivustolle, jossa näistä kerrottiin enemmän. Onneksi klikkasin. Jotenkin tuotteiden esittelyteksti sai mut kiinnostumaan ja vastaamaan myöntävästi tarjoukseen. 
Mikä tässä tuotteessa sitten oli niin erikoista? No se, että tämän tuotteen tehoaineet aktivoituvat valosta. Se sai mut kiinnostumaan. Tuotteista voi lukea enemmän täältä.

Mukana testisarjassa oli päiväkäyttöön elvyttävä tehoseerumi ja kiinteyttävä ja 
silottava tehovoide päiväksi sekä korjaava, silottava ja kirkastava tehovoide yöksi.

Olen käyttänyt nyt tuotteita noin 3,5 viikkoa. En uskalla arvioida sitä, että mitä iholleni on tapahtunut, koska olen samaan aikaan käyttänyt myös kuorintanaamioita, joiden tehoon mä uskon kovasti. 
Täytyy kuitenkin sanoa, että näistä tuotteista mä ihastuin yhteen ihan täysillä. Se oli tuo yövoide. Mä olen yleensä huono käyttämään varsinaisia yövoiteita. Tämän yövoiteen kohdalla mä olen tehnyt poikkeuksen. Jos unohdan illalla voiteen levittää, niin nousen jopa sängystä ylös sen levittääkseni. 
Tuo yövoide on niin ihana, tuntuu kuin levittäisi kasvoille arjen luksusta. 
Maiju 

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Kyllähän se Maiju on niin, että me ollaan just se in-ikäryhmä bloggaajia, joille näitä voi tuputtaa, joten niitä sitten tarjotaan:) Mutta kiva kuulla, että tykkäsit sarjasta. Nimen olen kuullut, mutten koskaan edes pulloon purnukkaan tarttunut! Pitääkin harkita!
  Mukavaa sunnuntaita:)

  • 1.1

   sanoo

   Meitä tämän ikäisiä bloggaajia on niin vähän… Olen kyllä löytänyt kyllä ihan mahtavia tuotteita tätä kautta. Niin kuin nyt tämä yövoide 😊

  • 3.1

   sanoo

   Jännästi muuten kaikki sarjan tuotteet erilaisissa pakkauksissa. Tuo sininen kiehtoi itseäni 🙂

 2. 4

  sanoo

  Erikoista tuo purkkien erilainen ulkonäkö vaikka samaa sarjaa ovatkin. Mä muistan lapsuudesta Talika-nimisen purkin, jonka sisältö oli jotain vaseliinin tapaista voidetta ja sitä sudittiin ripsiin kasvatus tai vahvistamismielessä. Mäkin taisin sitä vähän mutsilta "lainata" 😉

  • 4.1

   sanoo

   Kuulemma Talika on keskittynyt aiemmin ripsiseerumeihin. Usein saman sarjan tuotteet noudattelee samanlaisia pakkauksia 🙂

 3. 5

  sanoo

  Uusi sarja mulle, joten oli tosi kiva lukea kokemuksiasi. Olen täysin samaa mieltä kokeilun pituudesta eli ihonhoitotuotteita pitää testata riittävän pitkä aika – eli noin 4 viikkoa. Kaikkea tarjottua ei voi ottaa kokeiluun.

  • 5.1

   sanoo

   Tai ei voi ainakaan antaa luotettavaa testitulosta 😉 Joskus olen laittanut myös mun työkaverin testaamaan.. hän kertoo kyllä rehellisesti tulokset. Vaikka testaisi tuon neljä viikkoa, niin sitten pitäisi pidättäytyä samalla kertaa testaamasta muita esim. noita naamioita yms. Jotta tietää, että mistä tuotteesta on mitkä vaikutukset kotoisin. Jos siis haluaa analysoida ihonsa muuttuneita juonteita 😉

 4. 6

  sanoo

  Näyttävät ylettömän tyylikkäiltä ja eleganteilta, arvostan sitä että pakkauksiinkin panostetaan.<3 Nyt minäkin kiinnostuin totta totisesti.

 5. 7

  sanoo

  Mulla on ollut ko. sarjan Eye Detox Care & Coror, sävytetty silmänympärysgeeli. Se on erikoisen näköistä pullossa valkoisine ja sinisine mikropalloineen jotka muuttuvat hierottaessa vaalean beigeksi voiteeksi. Se peittää kevyesti tummat silmänaluset ja turvotuksen. Ja se todellakin tekee katseesta pirteämmän. Ostin "uteliaisuuttani" ja yllätyin positiivisesti. On myös erittäin riittoisa.
  60luvunnahkahousut.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *