Tallinnan kosmetiikkaostokset

Tallinnan matkalla kävin Virukeskuksessa olevassa Natura Siberica myymälässä. Astuin liikkeeseen hetken mielijohteesta. Mitään kosmetiikkaa en olisi tarvinnut, sitä kosmetiikkaa on kotona muutenkin pilvin pimein. Kuitenkin joku johdatteli mua liikkeeseen sisään.

natura-siberica-1-3

Huomasin heti, että kyseessä on edullinen tuotesarja. Haistelin tuotteit ja testailin erilaisia kuorinta-aineita käteeni.  Tähän alla olevaan mango-hunajaa sisältävään kuorinta-aineeseen ihastuin heti. Se jätti ihon ihanan tuntuiseksi. Tunne mikä kuorinnasta jäi jälkeen oli houkutteleva.

natura-siberica-1-1

Tämä jalkojen kuorinta-aine myös tuntui siltä, että se oli pakko ostaa.

natura-siberica-1

Lähdin myymälästä iloisena kassia heilutellen.

natura-siberica-1-2

Sitten lähdimme syömään ja samalla luin ruokaa odotellessa mukaan saamiani esitteitä. Sieltä mä sitten bongasin vielä kauan etsimäni detox-puhdistusaineen. Se on ollut mulla mielessä muutaman vuoden, mutta muistin vasta kun näin tuotteen kuvan, että se oli juuri se, mitä olin hakenut. Oli siis pakko vielä palata takaisin liikkeeseen hakemaan se tuote.

natura-siberica-1-5

Tämä tuote on palkittu Beauty Challenger Awards-palkinnolla Pariisissa vuonna 2014. Tuote valittiin paras kasvojenhoitotuote. Tätä olin siis metsästänyt pitkään.

natura-siberica-1-7 natura-siberica-1-8

Tuotteen mukana tulee sieni. Sieni kastellaan ja sillä otetaan puhdistusainetta purkista. Tuote levitetään sienellä kasvoille. Tämän jälkeen sieni pestään ja samalla sienellä poistetaan aine kasvoilta. Kokeiltuani tuotetta tykkäsin siitä kovasti ja siitä tunteesta, mitä jätti jälkeensä kasvoilleni.

natura-siberica-1-10 natura-siberica-1-9

Googlettamalla löysin jotain nettikauppoja, josta ainakin näitä tuotteita saa. Muuten siis ainakin tuolta Virukeskuksesta näitä on saatavilla. Itse ihastuin näihin tuotteisiin. Tahdon ehdottomasti kokeilla lisää tätä sarjaa. Kasvojen puhdistusaine ylitti odotukset. Jopa niin, että suosittelin tätä työkaverilleni ja nyt ollaan lähdössä perjantaina hakemaan tätä Tallinnasta hänelle ja muutamalle muullekin. Hyvä syy matkustaa Viroon siis uudestaan.

Löysin myös kylpyhuoneen kaapistani muutaman tämän sarjan tuotteen, jotaka olen saanut kaverilta (kuorinta-aineen ja naamion). Näistä tuotteista oli jäänytkin mulle tuo tuotesarjan nimi mieleeni.

natura-siberica-1-11

Osa valmistajan tuotteista on luonnonkosmetiikkaa ja osa normikosmetiikkaa. Karkkipäivän Sanni on asiaa pohdiskellut jossain vaiheessa blogissaan.

Ihanaa kun välillä löytää tuotteita, joista on ihan haltioissaan.

Maiju

Kommentit
 1. 1

  Belladonna sanoo

  Kiitos hyvistä vinkeistä. Noita on ihan pakko käydä hakemassa seuraavalla Tallinnan reissulla.

 2. 3

  sanoo

  Tykkään kovasti niistä mitä olen itsekin Kaubamajasta ostellut. Valinta oli vaan vaikea. Siberican tuotteet ovat aivan ihanan näköisiä, se oli se seikka mikä ensin kiinnitti huomiota. 🙂 Oletkos tänään taas Tallinnassa hakemassa lisää. 😉 Mukavaa loppiaista Maijuliini <3

  • 3.1

   sanoo

   Mekin löydettiin niitä myös Kaubamajasta. Sieltä sai vähän yli euron halvemmalla tuota puhdistusainettakin 🙂 Tosin me tyhjennettiin nyt sieltä hyllyt 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *