Tampereella nääs…

Eilen mietittiin, että mitäpä sitten tänään tehtäis. Kun on lomaa, niin voi tehdä mitä huvittaa tai olla tekemättä. Päätettiin sitten lähteä aamusta Tampereelle. Mä tykkään Tampereesta. Sanon aina, että jos en olisi helsinkiläinen, niin mä olisin varmaan tamperelainen.

Hypättiin Tikkurilasta junan kyytiin, kun sille asemalle on lyhyempi matka kuin Helsingin asemille.

 
Näin pirteinä sitä oltiin heti aamusta.
Päivän asuna oli Vilan mustat pillihousut, Seppälän kukkatunika, KappAhlin pinkki huivi ja Flo:n neuletakki.

Kun junassa tuli tarjoiluvaunu vaunuosastolle, niin sanoin miehelleni, että oliskohan niillä jotain gluteenitonta, tuli hänen pessimismi esille ja sanoi mulle, että ”tuskinpa on”. No kuitekin kysyttiin ja olihan heillä.  Kysyin mieheltäni, että miten hän nyt noin negatiivinen oli, hän vastasi, että kun ei odota mitään, niin ei sitten pety. Hän on varmaan oppinut tässä viimeisen vuoden aikana, että liian usein tulee vastaus, että ”ikävä ei kyllä ole mitään”. Nyt kuitenkin siis lykästi. Pulla oli todella hyvää ja se jopa maistui pullalle.
  
Tampereella tuli sitten leikittyä turistia ja kuvailtua kauniita maisemia….
   
… nautittua auringon lämmittävistä säteistä…
….ja shoppailtua (näistä erillinen postaus)…
 Voiko tämän iloisemmaksi enää tullakaan? Kunhan vaan näettekään, että mitä tuli löydettyä.

Ennen sitten junalle kiirehtimistä päätettiin käydä vielä kahvilla Linkosuon Siilinkarin kahvilassa.
 Annan täydet pisteet Siilinkarille gluteenittomien tarjonnasta. Tiskillä oli ainakin kolmea eri makeaa tarjolla. Lisäksi sain gluteenittoman sämpylän, joka oli vielä tehty mun lempparileivästä eli Sunnuntain porkkana-kaurasämpylästä. Piti oikein tiskillä käydä antamassa vielä positiivinen palaute tästä. Ihanaa kun on tarjolla noinkin monta vaihtoehtoa. Tämä reissu sujui todella hyvin gluteenittoman tarjonnan osalta. Harvoin varmaan normi-ihminen tulee onnelliseksi tällaisesta, mutta keliaakko tulee aivan varmasti.

Kotimatkalla piti sitten vähän lueskella ”alan” lehteä ja hakea taas uusia vaikutteita seuraaville shoppailureissuille.

Ehkä mä huomenna vähän ”vilauttelen” teille… siis mitä tuli Tampereella nähtyä ja vähän ostettua. Tosi tyytyväinen kuitenkin olen kaikkeen kokemaani.
Tuli tavattua ihania ihmisiä tälläkin reissulla ja kivoja myyjiä vaatekaupoissa.
Maiju

Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Aivan varmasti tulenkin. Saattaa olla, että toukokuussa taas tulen. Koskikeskuksen yläkerrassa on noita kivoja vaatekauppoja ja sieltä jotain ihania ;))

  • 2.1

   sanoo

   Piti vastata noihin haasteisiin… Siinähän sitä aikaa meni ja olin mä muutenkin kun piti tuon oman kirjani toista painosta varten käydä tekstit läpi… mutta nyt nukkumaan 😉

  • 3.1

   sanoo

   Kun ei tiedä, että mistä päästä niitä aloittaisi vilauttamaan…Kun on vielä ne maanantainkin shoppailut esittelemättä 😉

 1. 4

  sanoo

  Shoppailu on kyllä kivaa mutta mulle on tullut vaatteiden kohdalla kummallinen stoppi, mulla on jo (melkein) kaikkea. Kummallinen olo kun vaatekaupassakaan en syty millekään 😀

  • 4.1

   sanoo

   Se voi johtua siitä, että nyt tarjolla olevat vaatteet ei ole sun tyyliä. Nyt on tuo 90-luku muotia, josta pidin silloin ja josta pidän nyt.

  • 6.1

   sanoo

   Nooh… oonhan mä vähän. Ehkä mä nyt alan hillitsemään. Pitäisi alkaa siivoamaan kaappejaan 😉

 2. 7

  sanoo

  Ihanan onnellinen ilme shoppailijalla 🙂 Kivoja kuvia Tampereelta. Olen siellä asunut yhden vuoden, ja voi mitä ihania muistoja siitä vuodesta onkaan (ensimmäinen kotini lapsuudenkodin jälkeen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *