Tampereen reissun asu

Tampereen reissun asuksi valitsin musta-punaisen kokonaisuuden. Alkuun olin ajatellut, että laitan mustat vaatteet, jotka asustan vain punaisilla kengillä ja laukulla. Lopuksi lisäsin vielä helmet ja punaisen vyön. Kengissä, vyössä ja laukussa oli kukkia, joten vähän kukkateemalla siis olin liikenteessä.

Lähikuvaa vyöstä. Vyön olen ostanut joskus ebaysta.

Laukku on viime kesän alennusmyyntilöytö, ihastuin tähän väriin ja noihin kukkiin.

Kiilapohjaiset kengät. 

Tällä asulla mentiin Tampereen reissu.
Maiju

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Sulla on varmaan aika paljon vaatteita ja asusteita. Kun tuntuu, että jokaiseen asuun löytyy sopivasti yhdistelvää?
  Lillan

 2. 2

  sanoo

  Itse asiassa mulla on aika paljon asusteita, joilla mä asustan vaatteita. Perusvaatteet aika usein pysyvät samana, mutta vaihtelen usein kenkiä, koruja ja laukkua…. Sitten se asu muuttuu toiseksi. Mä rakastan vaatteiden yhdistelyä. Olen kerrospukeutuja myös henkeen ja vereen.

  • 3.1

   sanoo

   Kiitos… Se ei vaan ole ollut oikein käytössä, kun ei ole ollut kauheasti mitä korostaa… Kun sitä vyötäröä on vähän kaiveltu esiin, joten ehkä sitä kohta voi alkaa korostamaankin 😉

  • 4.1

   sanoo

   Sopisi kyllä myös sininen… jostain syystä en ole sitä ottanut mun värimaailmaan…syystä, että pitäisi hankkia taas yhdenvärisiä asusteita lisää ;)))

  • 5.1

   sanoo

   Mä olen aina rakastanut Tamperetta kaupunkina… Olen aina sanonut, että jos en olisi helsinkiläinen, niin olisin varmaan tamperelainen.. No useamman kerran vuodessa siellä tulee käytyä. Nyt on vaan sattunut olemaan aika lähekkäin näitä menoja sinne päin… ehkä seuraavalla kerralla taas jossain välissä kun kesäloma alkaa. Tampere on NIIN kaunis kaupunki.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *