Tärkein päivä elämässä

Kun aikoinaan tapasin mieheni, tiesin heti, että tässä on se palanen, joka täydentää minua. Tässä on se ihminen, joka kannustaa minua, ihminen joka ei koskaan puutu heikkouksiini, vaan koittaa vahvistaa niitä. Ihminen, joka haluaa minulle aina sitä kaikkein parasta ja minä hänelle. Yhdessä me olemme me.

Muistan vieläkin sen päivän, jolloin menimme naimisiin, se päivä oli 25.8.1984. Olimme niin nuoria ja rakastuneita. Näin jälkeenpäin ajatellen voi luoja, että me oltiinkin nuoria. En olisi koskaan voinut kuvitella, että löydän ihmisen, jonka kanssa voin elää niin sopuisaa elämää vuosikymmeniä, niin vain kävi. Tuon päivän jälkeen emme olleet enää minä, vaan olimme me.

Tänään tulee kuluneeksi 32 vuotta tuosta päivästä, jolloin sanoimme TAHDON. Paremmin en olisi voinut itselleni kumppania valita. Tasaisesti on käyneet askeleemme yhteen. Olen ennenkin sanonut, että koskaan en muista korottaneeni ääntäni miehelleni. Mieheni varmaan sanoisi tähän, että minulla on vaan huono muisti.

Näihin vuosiimme on mahtunut myös itkua, mutta yhdessä olemme selvinneet kaikista murheista. Elämä ei voi olla aina pelkkää tanssia, vaan se on välillä myös ruusuilla tanssimista. Olemme myös saaneet iloita  yhdessä ja se on tärkeintä.

hääpäivä - 1 (6)hääpäivä - 1

Yllä olevat kuvat ovat hääpäivänämme otettuja. Mitä on tapahtunut 32 vuodessa? Olemme varmasti kasvaneet ihmisinä, olemme kokeneet paljon asioita yhdessä ja edelleenkin haluamme jatkaa tätä matkaa yhdessä. Alla olevasta kuvasta näkee, että elämänkokemusta on hankittu roppakaupalla, mutta se ei ole paha asia ollenkaan. Olen iloinen jokaisesta kokemuksesta, jonka olemme yhdessä kokeneet. Jokaisella kokemuksella on ollut varmasti , merkitys minun elämässäni, joskus se on voinut olla hyvinkin kasvattava kokemus.

hääpäivä - 1 (1) Olen joskus sanonut jollekin toiselle, että jos jonain päivänä miettii, että rakastaako toista, kannattaa aina palata hääpäivän hetkiin ja muistaa sen ihanan tunteen? Se tunne on siellä aina, se ei katoa koskaan. Kun katsoo noita meidän hääpäivän kuvia, niin tietää, että kumpikin on toiselle se maailman tärkein valinta.

Ihanaa hääpäivää taas jälleen kerran meille, tästä on hyvä jatkaa aina vuosi kerrallaan eteenpäin – käsikädessä. Sen pidemmälle ei koskaan kannata suunnitella. 

hääpäivä - 1

RAKKAUS

Nasu: Miten rakkaus kirjoitetaan?

Nalle Puh: Sitä ei kirjoiteta se tunnetaan sydämellä.

A.A Milne – Nalle Puh

__________________________________________

Näihin sanoihin ja tunnelmiin tänään.

Maiju

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Rakas Maiju, sydämestä oikein otti, kun niin kauniisti kirjoitit rakkaudesta ja teistä. On mieletön matka ja vielä paljon vuosia edessä. Meillä puolet vähemmän, mutta yhden asian olen minäkin huomannut. Syvä rakkaus tulee vasta vuosien päästä, miten on selvitty yhdessä kaikista vastoinkäymisistä, toinen ei huoju vaan yhdellä rintamalla. Miten toinen on se maailman läheisin ihminen. <3 Onnea teille ja viettäkää mahtava hääpäivä. <3

  • 1.1

   sanoo

   Voi kyllä teistäkin se huokuu, kun oltiin lätkämatsissa, niin sieltä se J sinua vaan kuikuili, eikä malttanut edes matsia katsella. Se on vaan niin jännä, että kun se puuttuva palanen on kohdallaan, niin sen vaan tuntee. Kiitos onnentoivotuksista ihanuus.

 2. 2

  sanoo

  Voi ihana Maiju, onnea teille molemmille!
  Minä tässä bussissa työmatkalla luin tämän ja onneksi on aurinkolasipäivä, vierähti enemmän kuin yksi kostea pisara silmäkulmasta. Niin kauniisti kirjoitit rakkaudesta. Löytäisinpä minäkin vielä joskus edes lähelle tuollaista.
  Paljon rakkautta tuleviinkin vuosiin ❤️!!

 3. 3

  Harmaahapsi sanoo

  Paljon onnea ja paljon lisää yhteisiä vuosia! Minusta on aina niin ihana lukea näistä pitkistä liitoista. Samalla ihmettelen että miten ihmeessä ihmiset pystyvät säilyttämään rakkauden arjen kiireen keskellä. Se vaatii varmaan paljon tahtoa ja halua. Itse en siihen pystynyt ja ero tuli 22 avioliittovuoden jälkeen.

  • 3.1

   sanoo

   Tiedän, että aina onnistuminen ei ole pelkästään itsestään kiinni. Sinä olit kuitenkin pitkään naimisissa. Ihanaa kun kommentoit, mietin juuri yksi päivä sinua.

 4. 5

  sanoo

  Paljon onnea!!!
  Me hiivitään kullan kanssa perässä ….
  kunnioitan ja ihailen aina pitkässä suhteessa olleita
  se kielii myös siitä
  ettei anneta periksi rakkaus on luja
  ja mikään ei voi kaataa liittoa 🙂
  Nauttikaa toisistanne!
  Julia

 5. 6

  sanoo

  Ihanat lämpimät onnittelut täältäkin!
  Lisää Nasua ja Puhia 🙂
  Nasu tuli takaa Puhin vierelle. Puh? Hän kuiskasi. No mitä?
  Ei mitään, sanoi Nasu ja otti Puhia tassusta kiinni. Tarkistin vain että olet siinä lähelläni.

 6. 9

  sanoo

  Paljon Onnea pikkusisko sinulle ja puolisolle! Muistan tuon hääpäiväsi hyvin. Meille tuli samana kesänä 10v avioliitossa ja nyt jo 42v. Paljon Onnea lisää yhteisille vuosille. 💝

 7. 10

  sanoo

  Ihana teksti! Voin allekirjoittaa ihan kaikki samat tuntemukset, vaikka meidän oma avioliitto onkin vasta 23-vuotias 🙂

  Ihan hirmuisen paljon Onnea teille tänään ja joka päivä <3

  (PS. Niin pönttö olen, että olen miettinyt, oletko lähtenyt maailmanympärysmatkalle tai jotain, kun et enää ollenkaan postaile mitään, mutta oli jäänyt tuo uusi osoite vaihtamatta lukulistalle. Kesseli mikä kesseli, mutta asia on nyt korjattu..)

  • 10.1

   sanoo

   Koitin muistutella sivun vaihtumisesta kovasti facessa yms, mutta toivotaan, että ei kovin moni ole jäänyt matkalle 😉 Kiva kun löysit jälleen vauhtiin mukaan.

 8. 12

  Koti meidän sanoo

  Onnea, onnea, onnea vaan! Ihastuttava tarina teidän elostanne! Sydämellisin ajatuksin Tuija

  • 12.1

   sanoo

   Kiitos Tuija, vuosiin on mahtunut niin paljon kaikkea, mutta ihana on, kun kumpikin on pysynyt vauhdissa mukana,

 9. 14

  sanoo

  Päivän myöhässä, mutta hyvää hääpäivää teille ihanille <3
  Sen vaan tietää kun löytää sen puuttuvan palasen elämästään.
  Kivaa perjantaita ja tulevaa viikonloppua <3

 10. 15

  Mummeli sanoo

  Onnea vieläkin, vaikka hääpäivänne oli eilen 💕
  Aivan valtavan ihania kuvia – niin vanhat kuin uudetkin. Olet ollut kovin kaunis morsian ja sulhanenkin komea. Olisipa ihana nähdä kokonaan tuo pukusi 🙂

  • 15.1

   sanoo

   Voi kiitos. Ainakin olin hyvin nuori silloin. Silloin tunsin olevani hyvin kypsä, mutta jälkeenpäin ajatellen olen miettinyt, että olinko sittenkään? Onneksi kuitenkin olin varma päätöksestäni. Voin katsoa jossain vaiheessa, että näkyykö puvusta jossain parempia kuvia. Jos niitä vaikka vilautan joskus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *