Tee työtäs nauraen

Taidan olla vähän värikäs persoona monessa suhteessa, kova puhumaan ja kova nauramaan. Meidän avokonttorissa nauru raikaa ja balalaikka soi.

Joskus työkavereiden kanssa puhutaan, että kohta tulee potkut kun me nauretaan niin paljon. Sanon kyllä usein, että en ole kyllä koskaan kuullut vielä, että nauramisesta olisi potkuja jaeltu. Tosin olen kyllä kuullut, että huomautuksia on jaettu (onneksi ei kovin usein). Vanha sanonta menee, että ”tee työtäs laulellen” ja sitä jollain tasolla yritetään soveltaa meillä toimistossa. Mottoni on aina se, että naura niin paljon kuin jaksat ja pidä hauskaa. Elämä on näin koettuna paljon mukavampaa.

Perjantaipäivänä asukseni viime viikolla valikoitui Krissin värikäs pusero ja siihen sitten sovitin samaa sävyä olevat helmet. Värikäs persoona vaatii usein värikkäät asutkin.

Tällaisilla ajatuksilla siis meillä töissä. 
Joskus me mietitään, että häiritseekö tämä kenties muita,
mutta me nauretaan niin kauan kunnes toisin käsketään.

Ihanaa pääsiäisen aikaa kaikille.

Maiju
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Yhden esimiehen olen kuullut joskus sanoneen, että: "Ei töissä kuulu olla hauskaa" – no aivan varmasti töitä tulee paiskittua enemmän, mitä mukavampaa siellä on! Itse oon ainakin sitä mieltä 😀

  Iloista pääsiäistä <3

 2. 2

  sanoo

  Kivempi on katsella hymyhuulia, kun että suupielet on alaspäin , niin varmaan työnantajastakin ☺☺
  Iloista Pääsiäistä Sinulle Maiju ~♥~

 3. 7

  sanoo

  Meillä sama homma, nauretaan ja puhutaan niin kovaan ääneen että huh heijaa. Joskus jopa muutama lääkäri on joutuneet käymään sanomassa että olisitteko hiljempaa kun sanelulaite ei saa otettua sanelua vastaan kun taustalta kuuluu kamalaa hirinää 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *