The Tall Ships Races -tapahtumassa

Kävimme kavereiden kanssa heti keskiviikkona The Tall Ships Races -tapahtumassa. Ihmisiä tapahtumassa oli paljon ja välillä ihan tungokseen asti. Kun sattui olemaan salipäivä, niin en jaksanut kantaa digijärkkäriä mukana, vaan kuvat otettiin vain IPhonella ja siinäkin oli akku sopivasti melkein tyhjä (kävi vähän vanhanaikaisesti). No onneksi sain muutamia kuvia otettua tapahtumasta.


Nämä purjeiden kasaajat näytti niin hauskoilta ja oli monien ihmisen kuvauskohteina.

Tästä näkee, että ihmisiä oli lähtenyt liikenteeseen todella paljon. Ilma oli lämmin ja se oli yksi syy, että ihmiset olivat lähteneet liikkeelle sankoin joukoin

Tänään oli vähän puhetta, että oltais menty katsomaan kaverin kanssa myös laivojen lähtöä, mutta on kotihommat vähän rästissä, joten jätin väliin.
Maiju

Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Tuo oli vaan sellainen tilaisuus, että sitä ei vaan voinut jättää väliin 😉 Kiitos samoin sulle 😉

 1. 2

  MarLi sanoo

  Eikös se ollut torstai kun siellä kävitte, avajaispäivänä 🙂 Hienoja laivoja ja kiva fiilis, itse kävin kolmena päivänä siellä käppäilemässä ja ihmisvirtaa katsomassa 🙂

  • 2.1

   sanoo

   Keskiviikkona käytiin. Tapahtuma oli 17.-20.7. Keskiviikko oli se kaunein päivä, kun aurinko paistoi ja oli lämmintä. Torstaina oli se kulkue ja satoi vettä. Mun olis tehnyt mieli lähteä myös eilen katsomaan kun laivat lähtivät, mutta oli niin paljon muuta tekemistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *