Titvin kolmivärihuivi

Nyt olen pari kertaa ”vilautellut” näitä Titvin huiveja. Kaivoin siis jossain vaiheessa käyttööni tämän mun vanhimman Titvin huivin kaapin kätköistä ja otin sen taas käyttööni. Kovasti mietin, että koska mä tämän olen ostanut. Taisin sanoa, että varmaan 10-vuotta sitten. Työkaverini kanssa sitä mietittiin, kun hän oli mukana ostamassa ja todettiin, että se taisikin olla vuonna 2010, silloin kun tuo Titvi muutti liiketiloistaan Hietaniemestä.

Kävimme kuvaamassa asut eräänä kauniina kesäisenä elokuun aamuna ennen töihin menoa Lauttasaaren rannassa, kun mies heitti mut töihin.

Tässä näkee parhaiten huivin värit. Mun kolme lempiväriäni toistuu huivin
väreissä. Minä rakastan pinkin lisäksi turkoosia ja limen vihreää. 
Näin upeat oli kuvausmaisemat. 
Huivi: Titvi
Mekko: Junarose
Huomatkaa pitkästä aikaa pinkit korkokengät.
Näihin kuviin ja tunnelmiin.
Olen lomalla tämän viikon, mutta näköjään aika kiireisenä lomalaisena.
Taas mennään. 
Maiju 

Kommentit
 1. 4

  sanoo

  Kaunis huivi ja ihanat värit. Vaikka itse tylsäilen vaatteiden värien kanssa niin huiveissa uskallan repäistä ja käyttää värejä.

 2. 9

  sanoo

  Onpahan komee huivi ja mustaan asuun sopii kuin nenu nassuun, paljon muuta ei tarvita kun on noin kivasti eri värejä tuossa huivissa. Tykkään kuules tuosta huivista. <3

 3. 11

  sanoo

  Hei1
  Tulin katsomaan blogiasi, kun tuli liityttyä tähän 40+blogit yhteisöön. Mukavantuntuinen blogi sinulla. Kiva olla mukana samassa porukassa. Rentouttavaa viikonloppua!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *