Töitä ja vähän juhliakin

Eilen oli tosi vauhdikas päivä. Koska edellisenä iltana olin tullut myöhään kotiin Tallinnasta, tuli hieman kiire katsoa illalla tiistaipäivän vaatteet. Piti keksiä taas vaatteet, jotka soveltuvat kolmeen eri tilanteeseen eli töihin, WSOY:n tupareihin ja illalla vielä I love me -messujen bloggari-iltaan. Olin vähän mielikuvituksettomalla tuulella tiistaina ja meni vähän tylsäksi valinnaksi. Simppelisti pukeudun tähän ”helppoon” mustaan pellavamekkoon, pellavahuiviin ja tietenki pinkkeihin korkokenkiin. Kaulaani laitoin omatekemän kaulakorun.

Töistä suoraan kiirehdin suoraan kustantajani Readmen kutsumana kustannustalon tupareihin. Harmi kun samalle illalle oli parikin eri tilaisuutta, joten täällä ehdin vain käydä kääntymässä. 
WSOY:n tupareissa ihan häkeltyi, kun Lenita Airisto tuli näin upeana vastaan. Pakko oli kysyä lupa kuvaamiseen ja otettiin me yhteiskuvakin, mutta mulla oli vähän huono hiuspäivä, niin laitan näytille vain kuvan upeasta Lenitasta. Täytyy sanoa, että hän tuli sisään ja täytti upealla olemuksellaan oviaukon (siis positiivisessa mielessä). Täytyy kyllä nostaa hattua naiselle, joka vuodesta toiseen näyttää näin upealta. Yllään hänellä oli upea Nanson revontuliasu, joka oli NIIN upea hänen päällään.

Readmen kustantaja (toimitusjohtajalla)  Ari Sahasella oli kädessään hänen viimeisimpiä ylpeydenaiheitaan eli juuri painosta tullut Angry Birds – Maailmaa rakentamassa -kirja.

Kyllähän me käytiin myös vähän syömässä. Jälkiruoka sopi hyvin mun kynsien sävyyn.

Hämmästys oli suuri, kun tapasin siellä myös toisen bloggarin eli Private Blendin Mikon.

Suoraan tuolta sitten kiirehdin seuraavaan paikkaan eli I love me -bloggareiden blogi-iltaan, joka sekin oli aivan ihana, mutta siitä  kerron myöhemmin.
Maiju
Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Joo pieni yllätys oli tavata paikassa, jossa ei odota tapaavansa. Nauratti kun kolmesta kuvasta tämä oli ainoa julkaistava kuva 😉 vika ei ollut kuvaajaasa, vaan malleilla oli silmät kiinni toisissa kuvissa ;€

  • 2.1

   sanoo

   No kiitos, kiitos. Jotenkin vaan tuntui mielikuvituksettomalta. Nyt on ollut niin paljon näitä useamman tapahtuman päiviä ja ne on aika haastavia.

 1. 4

  sanoo

  Usein juuri se simppeli asu on tyylikkäin:)
  Mie viettelen yhä yöasu päiviä, haaveet ulkoilusta jäi ainakin tältä päivältä…Kinttu oli aamusta niin kipee että huh.
  Mutta lauantaina pitää "pukeutua" , työkaverilla on elonkorjuu kemut!

  • 4.1

   sanoo

   Näinhän se menee, yksinkertainen on kaunista.
   Laitapa sitten elonkorjuujuhla-asua näytille blogiisi 😉

 2. 6

  Tarja M sanoo

  Asusi on oikein tyylikäs ja sopii kyllä menoon kuin menoon! Ja menojahan tuntuu riittävän – kaikkea hauskaa ja uutta olet taas kokenut!

  • 6.1

   sanoo

   Hi Tarja…. menoa ja meininkiä on nyt ollut taas joka toiselle illalle ja parhaimmille kaksikin. Tämä syksy taitaa olla NIIN tätä 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *