Torstaina pukeudutaan punaiseen

Sain Sydänliitolta haasteen osallistua Pukeudu punaiseen päivään. Otin haasteen vastaan, koska sydämen hyvinvointi on itselleni tärkeä asia huonojen geenieni takia. Tästä syystä yritän pitää itsestäni huolta syömällä terveellisesti.

Torstaina 29.9.2016 vietetään Maailman sydänpäivää, jolloin pukeudumme punaiseen. Punaisella värillä pysähdytään miettimään sydämen hyvinvoinnin tärkeyttä. Sydänsairaudet ovat edelleen suomalaisten yleisin kuolinsyy. On tärkeä pysähtyä miettimään oman sydämen hyvinvointia ja kuinka siihen voi itse vaikuttaa.

Tästä syystä siis vietetään Pukeudu punaiseen päivää. Jos et halua pukeutua kokonaan punaiseen väriin, voit asustaa asusi punaisilla asusteilla tai koruin.

Suomen Sydänliitto on perustanut kampanjasivuston, jossa voi osallistua kilpailuun lataamalla kuvan omasta punaisesta tyylistään. Itsekin kävin osallistumassa kampanjaan.

punainen-1-3 punainen-1-2

Punaiseen kampanjaan voi osallistua sosiaalisen median eri kanavissa. Käyttäen Instagramissa tunnisteita #maailmansydänpäivä ja #pukeudupunaiseen voi samalla voittaa myös palkintoja.

Haastan kaikki lukijani viettämään torstaina Pukeudu punaiseen päivään. Näin muistutamme itseämme sydämen hyvinvoinnin tärkeydestä.

Pidetään itsestämme huolta ja pukeudutaan punaiseen.

Maiju

 

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Niin tärkeä aihe <3 Yritän tästä itsekin nakutella tänään, pukkaa vaan niin pahaa migreeniä, eikä ajatus kulje.

  • 2.1

   sanoo

   Sinulle vielä enemmän. Itse sydän- ja verisuonitautien riskiryhmään kuuluvana myös lähellä sydäntä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *