Tubecon 2016 ja hyvät fiilarit suunnittelukokouksesta

Loman jälkeinen työviikkoni on taas vauhdikas ja ohjelmaa riittää taas jokaiselle illalle työpäivän jälkeen. Keskiviikkona valitsin päivän työasuksi mekon, joka sopi sekä töihin päivällä, että myös illan menoon. Mekko on lempparini eli Saaga Designin mekko ja mekkoon yhdistin uuden House of Simonen ihanan pakotetusta nahasta tehdyn kaulakorun. Halusin vielä peittää hartiat ja siihen sopi hyvin Marianne Uusitalon silkkihuivi, jonka olen tilannut Mariannelta. Olin siis pukeutunut suomalaisten kädentaitajien upeisiin luomuksiin.

Kaulakoru on ihana. Tämä on House of Simonen uutta mallistoa, jossa kukkakoristeet on kerroksittain.

Asu muuntuu kun siihen yhdistää huivin asemesta mustan neuletakin.

Töiden jälkeen kiiruhdin suoraan Hellapoliisin tiloihin. Sinne oli sovittu Tubecon 2016 suunnittelupalaveri liittyen aikuisvloggaajien ohjelmaan Tubeconissa. Tubecon 2016 tuottajana toimii ihana Mikko Silvennoinen. Tunsin, että tästä tulee ihan varmasti mahtava juttu. Kun itse on mukana suunnittelussa, niin priimaahan siitä pukkaa.

Kun Mikko oli lähdössä pakotimme Mikon ottamaan kotiinviemisiksi Katin ja minun kirjan Supersmoothiet – mangosta mustikkaan.

Kun Mikko lähti, niin päätimme vielä tällä porukalla tehdä videon. Täytyy sanoa, että omasta mielestäni siitä tuli hauska. Joten perästä kuuluu myöhemmin. Tapasimme ensimmäistä kertaa livenä nämä ihanuudet. Käykäähän tutustumassa heidänkin kanaviin eli Heli V ja Pia. Teimme yhdessä videon, joka tulee esiin myöhemmin.

Haemme nyt aikuistubettajia. Te joilla on jo valmis kanava ja haluatte mukaan tekemään meidän kanssamme Tubecon 2016 aikuisten ohjelmaa.Niin kurkatkaa tänne:

Mietin kotiin päästyäni sitä, että olen kyllä ehdottomasti tiimipelaaja. Sanon aina, että verkostoitukaa ihmiset. Pelatkaa yhteen hiileen. Sillä tavalla ehdottomasti saadaan enemmän aikaan kuin yksilöpelaajina. Minä olen ehdottomasti tiimipelaaja. Katsotaan, että mitä tämä peli meille taas tuokaan tullessaan.

Maiju

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *