Tunnusta pinkkiä väriä -päivä

Niinhän se on, että vaikka kuinka sitä käyttää muitakin värejä kuin pinkki, niin kuitenkin paras kaikista on vaan tuo pinkki. Välistä voi olla monta viikkoa, ettei pinkin pinkkiä asua näy mun päälläni. Silti useammat ihmiset mieltää mut aina pinkiksi. 

Tänään sitten piti tunnustaa taas pinkkiä väriä. Kynsihuoltoni siirtyi maanantailta tälle päivälle, joten piti laittaa tuleviin kynsiin sopivaa värisävyä päälle. Päälläni tänään siis perintteistä mustaa suuremmalta osin ja pinkkiä sitten tehosteena pellavahuivissa ja kaulakorussa.

Sitten meille iski Tuulan kanssa taas sellainen fiilis, että hei tähänhän sopisi hyvin tuo vapulta töihin jäänyt peruukki. Tuumasta heti toimeen ja testiin. Sehän sopikin yllätävän hyvin asuun, että tuli tunne, että taidankin ensi kerralla siirtyä pinkkeihin hiuksiin kokonaan. 

Kynsihuollossa sitten valittiin jotain tällaista:

Tästä tuli sitten täydellisesti ihan pinkki päivä.
Maiju

Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Niin hyvin, että naurettiin todellakin, että taidanpa kasvattaa polkkahiukset ja värjätä sitten hiukset pinkiksi 😉

 1. 6

  sanoo

  Jollain (Loreal?) on kotivärjäykseen tarkoitettu sellainen haalea pinkki -sävy, mietin, että pitäisiköhän kokeilla. Tosin saattaisi lopullinen sävy olla yllätys, kun alla on jo vaalea väri :))

  • 6.1

   sanoo

   Biozell Color Mask tuotteissa on näitä värejä. Itse olen joskus käyttänyt siitä pinkkiä ja lilaa. Siitä saa sellaisen haalean lopputuloksen 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *