Tuotetestauksia / I love me -messut

Kuukausi sitten meillä oli I love messujen bloggari-ilta Scandic Simonkenttä hotellissa.

Tilaisuuden tarkoitus oli selventää sitä, että mitä meiltä bloggareilta odotetaan I love me -messujen tiimoilta eli luoda ikään kuin pelisäännöt messubloggaukseen. Tietysti myös itsekin saamme jotain tästä, tärkein ehkä on luoda uusia suhteita ja kontakteja.

Samalla saimme tilaisuuden tutustua suureen osaan bloggareista.

Oli mukava tavata Business Woman, jonka blogia itsekin seuraan säännöllisesti.  Kyllä se vähän niin on, että kun jonkun blogia seuraa, niin sitten livenä tavatessaan tulee hyvinkin tuttu tunne, niin kuin tuli nytkin.
Mukaan saimme 9 kiloa sponsorituotteita, joita on sitten ollut tarkoitus testailla ennen messuja.  
Tässä vaiheessa vielä kassit odottivat meitä bloggaaj
Tällaisten kassien kanssa sitten raahauduin kotiin. Kotiin tullessani oli pakko heittää kassit vaa’alle ja punnita ne. Painoa oli 8,8 kiloa.
Tällaisia ihanuuksia kasseista sitten paljastui:
Osaa on jo ehditty testaamaan ja osa vielä odottaa testaustaan. Kirjoittelen vielä joistain tuotteista myöhemmin enemmän lähempänä messuja.  

Nämä rock-irtoripset oli mulle vähän liian rockit, mutta työkaverini ilahtui näistä suuresti. Odotan innolla kuvia, kun hän ehtii näitä kokeilemaan.

Illan lopuksi käytiin ottamassa vielä ihania maisemakuvia hotellin kattoterassilta. Vau mitkä näkymät.
 

Muitakin sponsorisopimuksia on sitten tehty vielä jälkeenkin päin. 
On ilo kertoa teille vielä ennen messuja todella upeista tarjouksista, mitä monet näytteilleasettajat on asiakkaita varten keksinyt.
Niistä lähempänä messuja lisää. Aion tehdä sellaisen pienen ”messureittikartan” kiinnostuneille, jossa kerron, että missä on mitäkin tarjouksia. Upeita hoitoja on useammalla näytteilleasettajalla tarjolla. Niistä lähiaikoina siis lisää.
Maiju
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Siinäpä onkin vähäksi aikaa testattavaa! Ihan mahtavia tuotteita näyttää olevan. Ja totta, ihana on tavata sellaisia ihmisiä livenä, joiden blogia lukee. Itsekin olen tutustunut muutamiin bloggaajiin livenäkin ja saanut sydänystäviä heistä osasta!

  • 1.1

   sanoo

   Askartelubloggareita olen tavannut paljonkin, mutta vaihdettuani vähän "alaa" on tämän puolen bloggarit vielä tapaamatta livenä 😉

  • 3.1

   sanoo

   Ihana mahdollisuus on päästä testailemaan, koska muuten ei tulisi läheskään kaikkia tulisi itse ostettua. Tuolta voi nostaa sitten niitä "helmiä" esiin ja kertoa muillekin niistä 😉

 2. 4

  sanoo

  Mielenkiinnolla odotan testauksia. Onpas melkoisen…erikoiset ripsihärpättimet. Luulisi noiden jo häiritsevän näkyvyyttä =D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *