Turkoosi huivi väriä tuomassa

Pukeudunhan mä joskus mustaankin, kuten eilen tein.  No silloin kun mulla on musta päivä, niin mä tehostan asua huivilla tai muilla asusteilla. Eilen pistin kaulaani HM:n upean turkoosin kaulakorun ja puolitoista viikkoa sitten Fashion&Homesta löytämäni ihanan turkoosin huivin. Mitäpä sitä sitten muuta enää tarvitsee mustan lisäksi, se on sitten vaan siinä. Kun tuon huivin näin myymälässä, niin se oli pakko ostaa, koska se oli NIIN mun näköinen kukkakoristeineen pitsitehosteineen. Tuo on muuten ihana kauppa, joka on ihan rautatientorin yhdessä Elielinaukion siivessä, kannattaa joskus käydä kurkkaamassa, jos tykkää maalaisromanttisesta tyylistä, sieltä sitä löytyy.

Eilen oli kaikki mun ”kuvaajani” kadonneet, joten valjastin Mari ystävän kuvaamaan päivän asun Merihaassa, kun oltiin menossa sulkapalloa pelaamaan. Ohikulkijoista välittämättä taas kuvattiin ja saatiin parit hymyt ohikulkijoiden kasvoille. Pienestä siis voimme jakaa sitä iloa kanssaihmisille.

No niin siis huivin asettelu kaulaan ja kuvaamaan.
Tunnistaako joku taustalla olevan korkean talon? Joskus nuoruudessa se tuli hyvinkin tutuksi.  

Pakko on vielä vähän esitellä huivin upeaa koristusta. Niin mua.

Laitan vielä lähikuvaa tästä Henkka Maukan kauniista kaulakorusta. 

Täytyy sanoa edelliseen postaukseen viitaten, etten mä lopeta värien käyttöä edes syksyyn. Johan mun blogini muuttuisi aika värittömäksi.
Maiju

Kommentit
  1. 7

    Tarja M sanoo

    Näyttävä huivi ja koru, sopivat hyvin sinulle! Kävin kurkistelemassa kaupan sivuja – ihastuttava!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *