Turkoosia ja Desigualia

Eilen meinasi unohtua koko asun kuvaaminen, kun oli niin hektinen työpäivä. Onneksi työkaveri oli valveutunut ja otettiin juuri ennen töistä lähtöä nämä hehkeät kuvat. Poikkeuksellisesti mulla oli ”housupäivä”. Jotenkin se vaan tuntui edellisenä päivänä siltä, että voisi yllättää ja vetää pitikset jalkaan. Lisäksi sinänsä outoa, että olen näinkin mustissa. Väriä haettiin sitten mun siskontytön mulle Istanbulista tuomalla ihanan turkoosilla huivilla. Tässä asussa siis normit suorat mustat housut, musta trikoopusero ja sen päälle olen laittanut tuollaisen verkkotunikan ja sitten vielä tämän turkoosin huivin. Koruja ei tässä asussa enää tarvittu.

Tämä satulatuoli on kiva kuvauskohde. Muutenkin tuo satulatuoli on tällaisella krooniselle selkäongelmaiselle tosi hyvä. Suosittelen selkäongelmista kärsiville tuollaista tuolia.

 Töiden jälkeen ehdottelin työkaverilleni, että mitäs jos lähdettäis vähän shoppailemaan. Olihan meillä palkkapäivä. No me käytiin Kaisaniemen Euronkankaassa hipelöimässä trikookankaita.  Kävimme myös Kluuvin Desigualin myymälässä ”haistelemassa” kevään uutuuksia. Mun harmikseni sinne ei ollut tullut yhtään niitä kevään asuja, joita olin katsellut etukäteen Desigualin sivustolta. Sitten erosimme työkaverin kanssa ja ohikulkumatkalla suuntasin itseni vielä Aleksi13:sta Desigual-hyllyille. Kokeilin kahta vaatetta, johon olin iskenyt silmäni netissä. Toinen eli yksi takki jäi vielä hautumaan.
Ihanan ja avuliaan myyjän avustuksella ja palkkapäivän kunniaksi mukaan tarttui sitten tämä Desigualin ihana pitsimekko. Pitäähän sitä saada tulevalle Tukholman risteilylle vähän jotain uuttakin. 
Rankan päivän jälkeen olin kotona kello 20. Kahvikuppi äkkiä Paulingin CupSoloon ja TV auki ja sitten pääsin nauttimaan vielä Voice of the Finlandin tunnelmista. Tämä biisi oli illan paras esitys, harmi kun formaatissa kahdesta hyvästä toisen hyvän täytyy pudota.
Hyvää viikonloppua kaikille. Hemmotellaan itseämme.
Maiju

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Näyttääpä turkoosi huivi hauskalta koko mustan asun kanssa. Uusi mekkosi on myös upean näköinen.
  Mukavaa viikonloppua !

  • 1.1

   sanoo

   Kiitos Sara… Kyllä siskontyttö tietää, että mistä "täti" tykkää… Kiitos samoin sulle 😉

  • 3.1

   sanoo

   Kiitos. Itse sanon aina, että olen istunut selkäni pilalle. Kun on pakko istua töissä, niin tuo vähän helpottaa.

 2. 4

  sanoo

  Uusi mekko on loistava! Ilmeesi kuvissa ovat kivoja. Tulee hyvälle tuulelle näin sunnuntai aamupäivänä ne nähdessään : )

  • 4.1

   sanoo

   Itseänikin alkaa usein naurattamaan kun katselen kuvia, joita otamme. Ne on niin hauskoja. Iloa pitää olla elämässä 😉

  • 5.1

   sanoo

   Mun kahvikuppini ovat aina a) joko huumorikuppeja tai sitten b) kauniita ja romanttisia… Maisa ja Kaarina on niin kuin ystäväni ja minä… Mä olen Maisa ja mun kaveri on Kaarina ja vähän myös ulkonäöllisesti 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *