Turkoosia pellavaa ja raakakakku workshopia

Minähän ostan vaatteeni milloin mistäkin eli päivittäistavarakaupasta, käsityöläisiltä tai boutique-liikkeistä. Olen joskus sanonut, että mulle on periaatteessa sama, että mistä sen vaatteeni löydän, kunhan se vaan on itseni näköinen. Pitkään mulla oli hakusessa musta mekko, joka piti olla ihan tietyn mallinen. Olin käynyt jo varmaan 20 kauppaa läpi eikä sitä mekkoa vaan löytynyt. Kunnes sitten ihan vahingossa Prismasta se sitten löytyi, ihan vaan ohikävellessäni se iski mun näköpiiriini.

Musta mekkoni on siis tyköistuva yläosasta ja se levenee hieman vyötäröltä.  Tämä mekko on heppo muuntaa moneen sopivaksi. Kun vaihtaa asusteet, niin mekosta on niin moneen. Tällä kertaa lisäsin mekon kaveriksi viime viikonloppuna Käsityöläiskorttelista Paulankalta hankkimani turkoosin pellavaponchon. Kaulassa joskus miekka ja kirves kädentaitomessuilta ostamani kaulakoru.

Tämä turkoosi väri on niin ihana ja sehän on mun yksi lempparisävyni.  


Työpäivän jälkeen oltiin työkaverini Tuulan ja muutaman muun kanssa GreenStreetin järjestämällä ihanassa raakakakku workshopissa. Olipa vihdoinkin ihana päästä tutustumaan 
raakakkakujen ihmeelliseen maailmaan.
Tästä kerron joku päivä enemmän. 
Kakut mitä tehtiin oli taivaallisen hyviä. Jos aihe kiinnostaa, niin
GreenStreet järjestää jatkuvasti raakakakku workshopeja

Olihan tässä yhdelle päivälle taas ihan tarpeeksi.
Maiju

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Onpa kaunis yhdistelmä… upea ja ainakin minun mieleeni todella paljon!

  Eikä tuo raakakakku-juttukaan hassummalle vaikuta 🙂

 2. 2

  sanoo

  Jälleen niin kaunis asukokonaisuus:)
  Ps. enpä ollut koskaan kuullut raakakakuista… oppia ikä kaikki, näinhän se on.

 3. 3

  sanoo

  Turkoosi on kaunis väri, ja sopii sulle tosi hyvin. Mekko on näyttääkin monikäyttöiseltä, kiva nähdä se jatkossa toisilla tavoin asustettuna. Tämä kokonaisuus on ainakin aivan ihana.

 4. 7

  sanoo

  Minäkin huokailen tuon turkoosin perään. On se kaunis. Ja sopii sulle hyvin. Musta taustana on ihan nappi.

 5. 9

  sanoo

  Turkoosi on ihanan kesäinen väri. Maiju kiitos, ihanasta geelilakkausvinkistä. Jana oli super mukava ja ammattilainen ja minä nyt onnellinen ranskalaisen manikyyrin omistaja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *