Turku Scandic hotelli Julia gluteenittomasti

Jossain vaiheessa lisäsin blogiini kategorian keliaakikko suosittelee. Sinne osioon laitan vain ja ehdottomasti sellaiset paikat, joita voin kehua käsi sydämellä. Paikkoja, joihin menen ehdottomasti uudestaan itsekin.

Kesälomallani mulla oli tapani huudella joko instagramin, twitterin tai facebookin puolella keliaakikkoystävilleni, että kertokaa joku hyvä hotelli, jossa on hyvät gluteenittomat aamiaiset. Kun sellainen osuu omalle kohdalleni, niin kehun kyllä ehdottomasti itsekin eteenpäin.

Olin siis matkalla Turkuun ja sain suosituksen, että menepä Scandic Juliaan. No sinnehän minä sitten suuntasin. Eikä sitä turhaan kehuttu.

Milloin on gluteeniton aamupala sellainen, että sitä hehkuttaa ja kehuu? No silloin kun keliaakikolle tarjotaan suurin piirtein samaa kuin muillekin. Scandic Julia tarjosi. Heiltä löytyi gluteenittomasti normijuttujen lisäksi myslit, kaurapuurohiutaleet, karjalanpiirakkaa. Keittiöstä olisi vielä tuotu mulle jotain lisää, jos olisin halunnut. Keittiöstä pyysin karjalan piirakalle puhdasta munavoita, koska sitä ei voi noutopöydästä ottaa.

Arvostan myös sitä, että gluteeniton leipä oli hyvää. 
Heillä oli tarjolla Vuohelan herkun kaurasämpylää
Useimmissa paikoissa voi olla niitä kovia ja kuivia sämpylöitä. 
Turussa kaikki oli niin loistavasti hoidettu. 

Karjalanpiirakan päälle siis keittiön kautta saatu munavoi. 

Scandic Julia, jos haluatte hyvää gluteenitonta aamupalaa. 

Kiitos siis Scandic Julia. Tulen varmasti toisenkin. 
Tämä oli oiva osoitus siitä, että kun halutaan palvella kaikkia
samanarvoisesti, niin te sen teitte. 
Keliaakikko tuo mukanaan perheen ja ystävät.
Usein se hotellikin valitaan sen keliaakikon ehdoilla. 
Keliaakikko suosittelee siis muillekin. Ihan ehdottomasti. 
Maiju
Kommentit
 1. 3

  sanoo

  Me ollaan muistaakseni joskus yövytty tuOSSA hotellissa. Onhan se tärkeää että on monipuolista ravintoa tarjolla kaikille.

  • 3.1

   sanoo

   Se on törkeää, että kaikki huomioidaan. Mä aina sanon, että muistakaa ruokarajoitteisten mukaan valitaan mestat.

  • 5.1

   sanoo

   Ihan täydellinen. Leipävaihtoehtoja oli varmaan viittä erilsista. Jos ei ole esillä, niin vaihtoehtoja voi kysellä lisää henkilökunnalta. Ihana oli myös palvelu.

 2. 6

  sanoo

  Kuka on muuten tuo vaalea polkkatukkainen nainen, jonka kanssa tubetat? Siinä on henkilö, joka on kuin luotu kameran eteen ja ihan kiinteistövälittäjä Kaisan näköinen. Miellyttävä ja huumorintajuinen. Ihme, jos häntä ei bongata tubesta johonkin TV juttuun. Ihan hyvä sinäkin olet 🙂

  • 7.1

   sanoo

   Tämä oli kyllä NIIN luksusta. Kuuleman mukaan kaikissa Scandic-hotelleissa pitäisi olla sama valikoima, mutta ei vaan ole. Tämä oli mulle paras tämänhetkisistä kokemuksista.

 3. 8

  Tuula sanoo

  Olin kymmenisen vuotta (ainakin siitä on yli viisi vuotta 🙂 ) sitten Juliassa yön ja sen ruuat oli jo silloin aivan toiselta planeetalta. Missään en ole sellaista kahvipöytää päiväsaikaan tavannut. Oli juureksia, kasviksia erilaisiin dippeihin kastettavaksi, erilaisia suolapaloja ja sitten ne perinteiset kahvipöytänisut 🙂 Muistelen Juliaa aina lämmöllä ja toivon että Turkuun tulisi asiaa muutenkin kuin päiväseltään.

  • 8.1

   sanoo

   Minä meinasin pyörtyä gluteenittomien edessä. Leipävalikoimaakin oli useita ja henkilökunta oli niin avuliasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *