Tytöt tahtoo pitää hauskaa – pikkujouluissa

Kokoonnuimme pienellä, mutta mahtavalla porukalla Jane Iredalen kosmetiikkasarjan maahantuojan tiloissa keskiviikkoiltana. Nautimme illan aikana glögiä ja pientä iltapalaa sekä jutustelimme vapaamuotoisesti kauneuskirurgiasta – joulun viettoon liittyvistä asioista eli monenlaisista aiheista tuli juteltua. Rentoa meininkiä siis. 
Tykkään Pauliinasta. Hän on jämpti nainen, joka osaa myös heittäytyä hauskanpitoon ja nauraa itselleen. Hyviä ominaisuuksia. Tunnen hengenheimolaisuutta hänen kanssaan. Itselleen saa ja pitääkin nauraa, näin teen myös itsekin. 
Illan lopuksi käytimme tilaisuuden myös hyväksi ja tutustuimme myös tuotteisiin, vaikka se ei ollut illan ensimmäinen agenda. Kun livenä pääsee testailemaan tuotteita, niin se pitää käyttää hyväkseen. 
Tuotteissa on kyllä niin paljon glamouria ja sitähän ei koskaan ole elämässä liikaa. Arjen luksusta siis pitää olla elämässä. 
Meidän Tiiakin vallan heittäytyi suihkimaan mistejä.
Joulupukkikin kävi ja jätti meille kaikille paketit. 
Olen kaivannut lilaa luomiväripalettia, missä olisi useampaa lilan sävyistä väriä. Mun toiveena on ollut myös setti, jossa on hyvä pigmentti. Tässä sitä on. Tämä oli mulle juuri se mitä olen etsinyt. Halusin lilaa kahdesta syystä eli lila korostaa mun sinisiä silmiä ja sopii mun hiusten sävyyn. Taisinpa löytää setin itselleni. 
Illan päätteeksi päätimme jutustaa vielä vähän Tädit tubettaa kanavalle. Pauliina oli heti mukana ja pääsimme myös laulamaan synttärisankari Tiialle pienen synttärilaulun. 

Hymy huulilla poistuimme pikkujouluista, meillä oli niin mukavaa. 
Maiju 

Kommentit
  1. 7

    sanoo

    Hauskat pikkujoulut teillä ollut. Olen aina ollut sitä mieltä, että siniset ja lilat eivät ole sävyjäni, mutta tällä viikolla kaivoin yhden luomiväripaletin esiin ja käytin sieltä neutraalien sävyjen kanssa violetin sävyä. Sopivat hyvin arkimeikkiinkin.

  2. 9

    sanoo

    Arvaas kuule missä mie kävin tänään? Heidin hemmottelussa. Oi voi, eikö tuollaista voisi ottaa joka perjantain tavaksi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *