Unelmointia rappukäytävässä

Eräänä päivänä olimme lähdössä töistä kotiin ja työkaverini kanssa huomasimme, että kuinka upealta näyttikin työpaikan rappukäytävässä. Aurinko paistoi ja valo oli täydellinen. Siinä sitten tartuttiin taas tuumasta toimeen ja äkkiä kamera käteen ja kuvia ottamaan. Aina tällaisessa paikassa on vähän sellaista jännityksen tuntua. Jotenkin tuntuu, että aina kun näin tapahtuu, niin rappukäytävästä alkaa kuulumaan askeleita. Jännittävää.

Tämä päivän asu oli aika pitkälti suomalaisten kädentaitajien taattua laatua. Pinkki pitsiponcho on Carla Country Cottagen mallistosta ja Carita Lankisen käsialaa. Aina kun pitsiponcho on päälläni, niin se saa kovasti kehuja. Carita käyttää yleensä töissään pellavaa, hamppupellavaa, villaa ja silkkiä ja värjää tuotteensa monin erilaisin menetelmin. Olen ponchon ostanut kädentaitomessuilta toista vuotta sitten. Korvikset on Vieno Puustjärven käsialaa, mekko Kude Design ja kämmekkäät on myös kotimaisen valmistajan (nyt en ikävä kyllä muista valmistajaa).

carla-country-cottage-1-8 carla-country-cottage-1-7 carla-country-cottage-1-11 carla-country-cottage-1-10

Tässäkin on tyypillinen esimerkki siitä, että perusasu on mustaa ja siihen sitten tuodaan väriä koruin ja asustein. Tämä on tyypillinen tapa nykyään tuoda väriä asuun.

Ihanaa kun on viikonloppu. Nyt pitäisi vähän saada kerättyä voimia seuraavin viikon koitoksiin.

Maanantaina tiedossa mediaa tuutin täydeltä

Pidän lomapäivää silloin päätöistä. En kuitenkaan lomaile, vaan menen aamulla klo 8.35-9.00 Studio55 -ohjelmaan keskustelemaan keliakiasta ja sen jälkeen menen vielä Minäkö keski-ikäinen Tiian kanssa juttelemaan Radio Aalloille. Radio-ohjelma taitaa käsittääkseni tulla nauhoitettuna.

Maiju

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Sä vaan näytät niin hyvältä, koko ajan vaan kaunistut. <3 Hui hitsi maanantaina ja samalla jihuu. <3

 2. 4

  sanoo

  Olet niin hyvännäköinen tuossa tummassa pinkissä <3
  Onko tuo Studio55:n juttu suora lähetys?
  Rentouttavaa sunnuntaita sinulle! Ja onnea ja tsemppiä maanantain lähetykseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *