Upea sifonkihuivi ja korkkarit työasuna

Siskon tyttöni tuo minulle matkoiltaan aina jotain kivaa. Tällä kertaa hän toi minulle Thaimaasta tällaisen ihanan pinkin huivikkeen. Huivikkeessa oli juuri mun värit, senhän tuo meidän Kati tietääkin. Päädyin heti laittamaan töihin tämän huivikkeen. Yhdistin siihen mustat Armoiren taikahousut (kävin meinaan ostamassa vielä mustatkin cabrimittaiset). Korkkarit pääsivät kuvaushetkellä jalkaani. Jotenkin kerrankin siis tämä asu huusi seurakseen pinkkejä korkokenkiä. Joskus joku uusi lukijani lähti etsimään uusimmasta postauksestani vanhimpaan päin pinkkejä korkkareita. Pääsi sitten varmaan 9 kuukauden päähän ja kommentoi, että ”hengästytti”, mutta löysinpä ne. Joten jos pitäkästä aikaa taas vaikka vähän niitäkin esittelisi.

Perjantaina oli ennen lomaa viimeinen työpäiväni. Mietin, että kuka siellä valtion virastossa nyt ilahduttaa työkavereita värikkäällä pukeutumisellaan? Kun monet ihmiset pukeutuvat töihin hillitysti, niin meikä vetää kyllä välillä sellaiset väriöverit ettei paremmasta väliä. Useana aamuna työkaverit istuvat kahvipöydän ääressä, kun mä menen töihin. Kävelen ohi ja kaikkien päät kääntyvät, ihan vaan mielenkiinnosta, että ”mitäs sulla on tänään päällä”. Sitten naureskellaan asialle.

Tässä pienet lomatuuletukset. 

Vielä pieni silmäys noihin pinkkeihin korkkareihin. 

Huivike sai taas paljon huomiota osakseen. Itsekin tykkäsin. 
Oiva matkavaate, menee pienee tilaan. 
Joku jo Facessa kyseli huivin alkuperää, että mistä saa. 
Tämäntyyppisiä huiveja ja asuja on nyt kaupat pullollaan. Kannattaa katsella
ympärilleen, varmasti löytyy vastaavanlaisia kaupoista. 
Nyt kun alennusmyynnit on meneillään, niin varmasti löytyy edullisesti.
Aurinkoa päiväänne.
Maiju

Kommentit
 1. 4

  sanoo

  ai sentäs miten kaunis ja kesäinen huivi..Kokonaisuus näyttää jälleen hyvältä..värit sen tekee =)

 2. 7

  sanoo

  Niin ihana ja jotenkin niin kauniit ja valoisat kuvat, ihanasti tuuli hulmuaa. <3 Aivan mahtavaa lomaa Maiju <3

 3. 10

  sanoo

  Onpa kyllä niin sinun näköinen tuliainen, että on todellakin sukulaistyttö ajan hermoilla ja tietoinen tätinsä mieltymyksestä.
  Minä taas olen pukeutumisessa se maailman tylsin, mustaa valkoista mustaa valkoista ohops onkos täällä jopa joku harmaakin vaate, hih.

  • 10.1

   sanoo

   Kyllä Kati mun mieltymykset tuntee.,varmaan olen niin avoin ja sittenhän voi aina blogista kurkata, että mitä mä milloinkin käytön. Korut ja huivit on niin helppoja 🙂

 4. 12

  sanoo

  Ihana sun huivike 🙂 Enpä ole ennen tuolaista sanaa kuullutkaan, mutta kuvien avulla selvisi, että selvästihän se on huivike!

  • 12.1

   sanoo

   Se huivike oli sana mikä tuli mulle mieleen kirjoittaessani. Kun ei ole huivi, eikä oikein ponchokaan. Ajattelin, että tämä on ihan selkeä huivike 🙂

 5. 14

  sanoo

  Huivikkeesi on todella kiva kesäjuttu 🙂 Ja kiitos vinkistä, taidampa tehdä suurista huiveistani yhdistelemällä ja ompelemalla ja leikkaamalla tuommosen huivikkeen. 😀 Näyttää käytännöllisemmältä. Meillä sitä kyllä sanottassiin hurtuukiksi 🙂
  Mutta nuita tyylikkäitä ihmehousuja ei taho löytyä, pitäneekö lenttää sinne "isolle kirkolle" housun ostoon 😀
  Kiitos taas piristävästä jutustasi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *