Vaatelöytöjä kirppikseltä

Viime sunnuntaina oli Malmin torilla kesän ensimmäinen kirppistapahtuma, mutta ei viimeinen. Ilahduin kun huomasin, että Malmin monitoiminainen Päivi alkoi vetämään sunnuntaisin torin kirppareita. Tällaiselle on varmasti kysyntää.

Ihana kun ei tarvitse lähteä merta edemmäksi kalaan, vaan voi siis kesäsunnuntaisin kirppistellä omalla kotialueellaan.

Myyjiä ja myös asiakkaita oli liikenteessä reippaasti. Jos löysin ehtinyt, niin olisin varmasti mennyt myyjäpuolelle. Nyt olin asiakkaana.

Tein paljon näköisiäni vaatelöytöjä. Löydöt kuvattuna kännykän avulla, joten ei parhaita mahdollisia kuvia. Kuitenkin näkee, että kirpparilta voi tehdä hyviä löytöjä.

Tätä en voinut ohittaa,  tämä on niin täydellinen mulle. Kun pistää mustan neuleen puseron päälle, niin kuvio rauhoittuu. Tykkään täysillä. Tämä tulee vasta syksyllä käyttöön. 

Tämä kesämekko näytti just siltä, että se pakataan kesälomareissulle mukaan ja puetaan päälle torireissulle lähdettäessä.

Tarvitsen välillä kuvausrekvisitiitta ruokakuviini. Tämä on täydellinen niihin. Näitä ostin 4 kpl, josta tosin äitini vei 2. Äitiä ja minua yhdistää rakkaus kukkiin. 

Toivottavasti ehdin monena sunnuntaina mukaan Malmintorin kirpparille. 
Suosittelen muillekin. 

Maiju 

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Ohhoh teitpä paljon loistavia löytöjä ja ihan sun näköisiä. Tuo lautanen <3 Paljettitoppi on muuten aivan ihana<3 Rakastan kirppareilla käymistä ja kivaa kun täällä Porvoossakin on hyvä kirppari. 🙂

  Ihanaa päivää <3

 2. 5

  sanoo

  Kirppislöydöt on niitä maailman parhaimpia löytöjä.
  Voi veljet, tossapa loisto idea ostaa yksittäisiä astioita kuvauksia varten. Kiitos vinkistä.

 3. 8

  sanoo

  Hienoja löytöjä olet tehnyt! Kirppiksillä on tosi mukava kierrellä ja koskaan ei tiedä, mitä aarteita edestään löytää.

 4. 10

  sanoo

  Apuuvaa….olen tulossa Helsinkiin shoppailemaan 16.-17.10.-15 Onko siellä keskustassa hyviä kirppareita??? Harmi kun lokakuussa ei ole jäähallilla kirppistapahtumia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *