Vaatteita lyhyille ja kurvikkaille naisille

Minut tunnetaan suurena kädentaitajien esiin nostajana. Kun tykästyn johonkin vaatevalmistajaan tai tuotemerkkiin, niin varmasti kerron sen kaikille. Vuosi sitten minuun otti yhteyttä Outi Pakarinen Kude Design tuotemerkin takana. Olimme vuosi sitten menossa I love me messuille bloggaajiksi ja Outi rohkeasti otti yhteyttä ja pyysi käymään ständillään. Kuitenkin olimme taas messuilla niin kiireisiä, että emme millään päässeet Outin ständille saakka. Outi ei kuitenkaan luovuttanut, vaan otti uudestaan yhteyttä kun hän piti yrityksessään erään teemaillan myöhemmin syksyllä. Sinne päätin silloin mennä ja pääsin lopulta tutustumaan Outin tuotemerkkiin ja vaateideologiaan.

Mitoitus normaalia kurvikkaammalle ja lyhyemmälle naiselle

Kude Design taistelee vaatteiden kertakäyttöisyyttä vastaan ja siitä lähti Outin ajatus lähteä kehittämään tuotemerkkinsä vaatteet luotettavista materiaaleista ja hän valmistaa niitä luotettavien ihmisten kanssa. Vaatteet on tehty istuviksi, yhdisteltäviksi ja kestäviksi. Outi sanoo, että ihmiset eivät ole väärän kokoisia, vaan vaatteet eivät usein ole heille sopivia. Kude mitoituksissa on käytetty C vartalotyyppiä eli lanteikasta ja pituusluokkaa 160cm. Eli käytännössä KUDE mallisto on mitoitettu ”normaalia” kurvikkaammalle ja lyhyemmälle naiselle. He suunnittelevat tuotteet niin, että ne istuisivat mahdollisimman monenlaisille naisille ja näin on käytännössäkin todettu. Uusimpana tulokkaana heillä on XXXL mitoitustakin vaatteissaan.

Viime vuoden joulun alla teinkin Outin kanssa yhden mekon osalta yhteistyötä ja nyt voin kertoa, että tuo mekko on ollut käytössäni noin 9 kuukautta ja kehuin Outille, että mekko on pesty ja pidetty, eikä siinä edelleenkään näy kulumisen merkkejä. Itse olen vähän ongelmavartaloinen ja haluan vaatteiltani istuvuutta ja käyttömukavuutta. Tämä mekko on ollut luottomekkoni. Olen käyttänyt mekkoa normaalisti mekon tapaan ja sitten housujen kanssa ikään kuin tunikana. Monikäyttöinen vaate, jota on ollut helppo asustaa. Monikäyttöisyys on tärkein asia pukeutumisessa.

Tällä kertaa Outi otti minuun yhteyttä, koska hän oli avaamassa lokakuun ajaksi Kude Design PopUp-myymälän Helsingin Tapanilaan.

Tapanilaan on juuri avattu Sisustuskauppa Tapanila, josta voi muuten kysellä vapaita tiloja Pop Up myymälälle. Sisustuskauppa Tapanilan oli avannut Laatikkokauppa-yrittäjä Kirsi Pitkänen. Hänet tulen teille esittelemään myöhemmin, sillä hän ehdottomasti on esittelemisen arvoinen nainen.

Lauantaina suuntasi siis itseni Kude Designin Pop Up -myymälän avajaisiin.

kude-popup-1-12

Tässä pienet someposeeraukset Outin kanssa. Nuori rohkea yrittäjä, joka on lähtenyt rakentamaan unelmaansa.

kude-popup-1-4

Olin päättänyt, että ostan Outilta jonkun mekon. Minun mekossani pitää olla väriä, joten sininen oli heti käsissäni. Mekoisssa oli sopivasti alennusta -20 prosenttia, joten ei kauaa tarvinnut miettiä hankintaansa.

kude-popup-1-3 kude-popup-1-11

Kun olen vaatteiden asustaja, niin korvikset alkoivat myös houkuttamaan. Ostin samaa sävyä mekon kanssa olevat korviksetkin.

kude-popup-1-2

Päälläni oleva musta mekko oli se aiemmin mainitsemani jo 9 kuukautta käytössäni ollut mekko. Siihen kokeilin neuleliiviä, joka oli täydellinen mekon kanssa. Punainen on mun värini.

kude-popup-1

Sitten vedin päälleni tämän uuden ostamani mekon. Halusin kokeilla tähän neuleliiviä mustana.

kude-popup-1-6

Kannattaa käydä katsastamassa Tapaniassa Sisustuskauppa Tapanila ja myös Outin Pop Up myymälä, joka on siis tuolla lokakuun ajan.

sisustuskauppa-tapanila-1

Outi on mukana myös tänäkin vuonna I love me 2016 messuilla Helsingin messukeskuksessa 21.-23.10.2016. Joten häneen voi tutustua myös messuilla.

Maiju

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Ihanaa kun löytyy yrittäjää joka tekee vatetta meille lyhyemillekin naisille! Täytyykin käydä messuilla kurkaamassa tämä kohde!

  • 2.1

   sanoo

   Ei taida saada. Kyselin juuri Outilta, että onko jälleenmyyjiä, niin eipä ole. Outi kyllä messuilee, joten jos jos hän olisi joskus Turussa ja sä ottaisit laivan allesi 😉

 2. 3

  sanoo

  Kuulostaa paremmalta kuin hyvältä <3
  Kiinnitin myös huomiota ihaniin sulkakorviksiin!
  Kivaa viikkoa Maiju.

  • 4.1

   sanoo

   Ihan ehdottomasti kannattaa käydä katsomassa messuilla. Korvikset on ihania, tekisi mieli vielä punaiset.

 3. 5

  sanoo

  Kiitos Maiju ihanasta postauksesta, on aina niin mukava nähdä! Joku kyseli jälleenmyyjiä, niitä on vähän, Oulussa Non Boutique, Joensuussa Männikön Korsettiliike ja Helsingissä Siena HKI. Kaikissa on rajattu mallisto. Mallistoa voi myös tilata verkkokaupastamme ja loppuvuodesta toimitukset onnistuu myös joihinkin Pohjois-Euroopan maihin: shop.kude.fi
  Ja aina voi tiedustella, pienenä yrityksenä olemme joustavia ja ketteriä: info@kude.fi 😄 Värikästä syksyä! T.Outi/KUDE

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *