Vähemmän on enemmän – pinkkiä hillitysti

Joskus on joku kuittaillut mulle, että vähemmän on enemmän. Mä tiedän tämän ja tässä asussa mä mielestäni osasin olla todella hillitty. Koko mustaa taas päälle ja kaulaan aniliininpunainen kaulakoru (TallinkSiljalta ostettu) sekä aniliinpunainen silkkihuivi (tekstiilitaitelija Marianne Uusitalo).

Tämä väri on sellainen, joka tuo väriä kasvoilleni. Siis täydellinen väri minulle.

Kirjoitin Naisten hakuun tänään aiheesta, että millä tavalla asu muuttuu, kun siihen joko yhdistää lisää väriä tai sitten lisää perusväriä eli mustaa. Käykäähän katsomassa, kirjoitus löytyy täältä.

 

Olen ennekin kehunut Tuulan ja mun kuvaushetkiä hauskoiksi. Ne on meille molemmille sellainen ”päivänpiristys”. Joskus vähän ”jännittävä, mutta joskus taas sellainen pieni ”nauruhetki”.
Tosin täytyy sanoa, että nauruhetkiä mahtuu kyllä mun päivääni aika monta tuntia.
Näillä nauruilla eletään vähintään 100-vuotiaaksi.
Ihanaa helteistä viikonloppua kaikille.
Tämä viikonloppu on aika aktiivinen eli huomenna on siivouspäivän kirppareita ympäri ja ämpäri, itse ajattelin suunnata käymään kansalaistorilla. Sen lisäksi on Käsityökorttelitapahtuma Narinkkatorilla Helsingissä. Sunnuntaina mennään naistenkymppiin. Joten ei levätä laakereilla tänä viikonloppuna.
Maiju
Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Musta piristyy näillä pienillä asioilla todella helposti. Ihana viikonloppu toimintoineen edessä 😉

 1. 2

  sanoo

  Kiva kaulakoru! Onpas vauhdikas viikonloppu tiedossa! Minä olin kovasti osallistumassa käsityötapahtumaan jo viikko sitten. Ihmettelin, kun Narinkkatorilla oli vain ravintolapäivän pitäjiä, vasta sitten tajusin olleeni viikon etuajassa. Kivaa ja tapahtumarikasta viikonloppua!

  • 2.1

   sanoo

   Mä ostin toisenkin samanlaisen kaulakorun, mutta keltaisena. Välistä nämä viikonloput ja tapahtumat menee itse kultakin sekaisin 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *