Väriä asuun huivin avulla – kirpparilta löydettyä

Kirjoittelinkin pari päivää sitten kun käytiin Hietsun kirpparilla Marin kanssa. Mitä sieltä sitten tarttuikaan mukaan? No muutama kirkkaan värinen huivihan sieltä. Tässä yksi löytöni. Huivissa toistui monet mun lempparivärini. Jostain syystä mä olen niin koukussa näihin huiveihin, että niitä nyt näyttää tarttuvan  mukaan koko ajan.

Tämän huivin kohdalla mä jäin jopa harkitsemaan sellaista, että jos tästä olisi vaikka ommellut kimonotyyppisen puseron. Pitää katsoa, jospa mä yllättäisin itseni vaikka loman alkuun ja kaivaisin ompelukoneeni esiin. Minähän en siis osaa ommella, mutta voi olla, että mä voisin selviytyä sellaista kimonosta, eihän tähän tarvitsisi kuin muutama sauma, niin johan tulisi valmiiksi. Voi olla, että sitä ei sitten taas voisi nauramatta pitää. 

Taas asuna oli tämän mun musta mekkoni. 
Nyt jo on todistettu, että hukkaan ei tämän mekon hankinta mennyt,
sillä mekkoa on ulkoilutettu jo aika moneen kertaan.
EDIT: Lisään tähän vielä tämän iltaisen arvontaosuuden.
Olen arponut Nivean Q10 tuotepakettien voittajan.
Molemmille on tulossa tällainen paketti.
Onnea voittajalle. 

Maiju
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Tuosta huivista tulisi varmasti tosi kiva kimonomainen pusero! 😀 Ja onhan sellainen loppujen lopuksi suhteellisen yksinkertaista tehdäkin ja uskon että netistäkin löytyisi ohjeita sellaiseen 🙂 Materiaali vaan näyttää näin kuvien perusteella hiukan liukkaalta ja vaikealta ommella mutta hitaasti hyvä tulee! 🙂

  • 1.1

   sanoo

   Kyllä se varmaan onnistuisi… Ei se niin liukas ole, miltä se ehkä näyttää. Pitää varmaan kokeilla 😉

 2. 4

  sanoo

  Moikka sinä ihanaine väripilkku ♥

  Voi kerrankki mäki voitan arvonnas ja viel onkki kiva voitto, kiitos kauhiast ♥ Oikke kiva kesän jatkoa sin päi ♥

  • 5.2

   Anonyymi sanoo

   minä mustavalkoinen tykkäsin hameestasi ja sinulle sopii mekko tai tunikat joissa sääret näkyy,koska sinulla on kaunnit sääret…no huivikin sopii sinuun persoonaan ,vaik ei ihan mun juttu!

  • 5.3

   sanoo

   Kiitos. Minä kun olen tosi lyhyt, niin olen parhaimmillani lyhyemmissä hameissa, koska pitkistä tulee vähän vielä lyhyempi vaikutelma 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *