Väriä asuun taas huivin avulla

Tässä yksi lokakuussa otettu asukuvasarja, joka on jäänyt koneen kätköihin. Ostin loppukesästä Tallinnasta tämä huivin. Tällä huivilla saa hyvin lisättyä väriä mustaan asuun. Huivi on kolmionmallinen ja aika iso, joten sitä voi käyttää asussa monella eri tavalla.

 

Jos kantti kestää, niin huivin voi sitoa myös lanteille.  

 
Pienillä asioilla se mustakin asu saadaan värikkääksi. 
 
Maiju

Kommentit
 1. 2

  Romantic Lady sanoo

  Ihanat värit! Voisiko tuota käyttää toppina bleiserin alla? Neliskanttisena ja kiinni ylhäältä kaulan ympäri ja alhaalta vyötärön ympäri. Tuosta voisi saada myös sellaisen topin, että olisi joku pantamainen kaulan ympärillä ja siihen taittaisi kolmioksi taitetun huivin kulman ja ompelisi kiinni. Leveä sivu olisi alhaalla vyötärön ympärillä.Sellaisen näin Berliinissä kesällä vai syksyllä. Olisiko ollut Ralph Laurenin toppi. Mutta hieno tuo sinun huivi. Huomaa, kun olen tehnyt monta viikkoa kirjallisia hommia ja kaikkea paperiajattelutyötä, niin nyt alan tuunaamaan ihan kaikkea 🙂 KOhta alkaa onneksi tauko ja pääsen tekemään käsitöitä!

 2. 4

  sanoo

  Ihana huivi! Minäkin olen viime aikoina innostunut huiveista ja siihen liittyen etsinyt ja löytänytkin muutamia tosi kivoja sidontaohjeita, joten niitä on tullut myös käytettyä 🙂

 3. 7

  sanoo

  Upean värinen huivi! 🙂 Monikäyttöien ja yhdistettävisä varmaan niin moneen asukokonaisuuteen väriensä ansiosta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *