Väriä elämään – HOT-pinkin muodossa

Heinäkuun lopulla ostin tämän herkullisen kevyttoppiksen Aleksi13:sta.  Sillon ajattelin, että otan sen syyskuussa käyttööni. Kuinkas sitten kävikään? Mä vähän hätäilin ja otinkin jo elokuun viimeinen päivä varaslähdön. Eilen oli vaan sellainen fiilis, että nyt lähtee takki käyttöön. Takki on niin herkullisen värinen, että kolmessa vaatekaupassa myyjien taholta tuli palautetta takin väristä. Pinkit kengät vielä korostivat kokonaisuutta. Aika HOT:n värinen yhdistelmä. Täytyy sanoa, että tässä asussa ei voi kovin ”näkymätön” olla.  Pusero on Kriss:n valikoimista viime vuodelta.

Kuvat jouduin tänään ottamaan erään kaupan sovituskopissa, koska mulla ei ollut tänään kuvaajaa mukana eikä kotona. Joten käytin tilanteen hyväksi samalla kun kävin vaatekaupassa vähän sovitushommissa. Luonnistuuhan se kuvaaminen näinkin. Kotona ei ole tarpeeksi isoja peilejä tähän hommaan.

Kaapista kaivoin vuosi sitten Rodokselta ostamani pitsilegginsit. Pitsikuvio on vain legginsien etuosassa, takaosa on trikoota. Takin ja kenkien sävy on just eikä melkein ihan samaa sävyä.

Harrastin siis korkokenkäkävelyä lauantaina useamman tunnin Helsingin keskustassa.
Hyvää sunnuntaipäivää kaikille.
Maiju
Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Tämä se upean värin takki on! Ihan sun oloisasi 🙂
  Pirteä ja rohkea!

  Mukavaa sunnuntaita Maijulle <3

 2. 5

  sanoo

  Ihanat pinkit <3 tykkään pinkistä , mutta en rohkene isoina pintoina laitaa päälleni. Olet rohkea värien käytössä ja se sopii sulle !

  • 5.1

   sanoo

   Kiitos. Tämä on vähän huomiota herättävää ja vaatii ehkä hieman persoonaa, että uskaltaa heittäytyä värien vietäväksi.

 3. 7

  sanoo

  Ihana yhdistelmä noiden kenkien kanssa. Mun voimaväri on keltainen – siispä mulla on toi takki keltaisena… mutta ei keltaisia korkkareita!! Etikettivirhe vissiin!!?? Eli, mä tarvin keltaiset korkkarit!!

  • 7.1

   sanoo

   Hi hii Paula… Nyt metsästämään siis keltaisi korkkareita. Varmasti löytyy Zalandosta tai Bootzista 😉 Keltainen on voimaväri 😉 Vau keltainen kevyttopis olisi varmaan aika mahtis väri 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *