Värihelmipohjalla hehkua kasvoihin

Kerroin I love me messujen jälkeen kuinka sain testiin Jane Iredalen Liquid Minerals A Foundation värihelmipohja. Värihelmipohja on valoa heijastava mineraalipohja, jossa on nestemäinen valoa heijastava koostumus.  Olen käyttänyt tätä meikkipohjaa nyt lokakuun lopulta saakka niin, että välillä voin käyttää jotain toista meikkivoidetta, mutta tähän mä olen erityisen ihastunut.
Koostumus on hyvin nestemäinen ja siksi hyvin helposti levitettävä. Tällä tehtynä pohjasta tulee hyvin hehkuva. Rakastan tätä tuotetta niin, että koko ajan kauhulla katson, että kohta loppuu, kohta loppuu. Mä olen tähän nyt jo koukussa. Tämä tuote kuuluu mun TOP3 meikkipohjatuotteisiini. Tästä tuotteesta voi käydä lukemassa Jane Iredalen sivuilta tarkemmin. Tuotetiedot löytyvät täältä
Sain testiin myös Just Kissed Lip and Cheek Stain suukkosuupuikon, jossa on huuli- ja poskipuna samassa tuotteessa. Olen käyttänyt tätä itse vain huulipunana. Itselläni on tämän sarjan tummin sävy. Huulilla tämä tuote muotoutuu omien väripigmenttien mukaan eli se imartelee käyttäjän omia sävyjä. Itselläni tämä sävy muistutti hieman persikan sävyä ja lopputulos oli aika vaalea. 

Matkakäyttöön sain myös magneettisiveltimet. Nämä kolme sivellintä kiinnittyvät 
toisiinsa ja on helppo ottaa mukaan matkalle. 
Olimme Tiian kanssa pari viikoa sitten Living Day Spa:ssa ja 
ilokseni huomasin, että he olivat myös ottaneet jälleenmyyntiin Jane Iredalen
meikkejä. He käyttävät myös hoitolassa tätä meikkisarjaa.
Me Tiian kanssa melkein kiljuimme ilosta kun näimme Jane Iredalen meikit heillä. 
Living Day Spa sijaitsee Helsingissä Yrjönkadulla. 
Jane Iredale meikkisarjan jälleenmyyjät löytyvät täältä
On kiva kun on joku tuttu paikka mihin vinkata,  jos tuotteisiin haluaa tutustua. 

Living Day Spa:n Satu meille kovasti kehui meille tätä puuteria. 
Tämä on ehdottomasti tutustumisen arvoinen ja toivon mukaan pääsee itsekin
tätä testaamaan jossain vaiheessa. 

Mitä enemmän mä olen Jane Iredalen sarjaan tutustunut, niin sitä enemmän tykkään sarjasta. I love me messuilla minulle loihdittiin meikki Jane Iredalen meikeillä ja se oli varmaan kehutuin meikki ikinä. Tosin mun meikkini loihti Hannele Herttua, joka on niin super maskeeraaja, että toivon pääseväni hänen käsittelyyn vielä uudestaankin.

Jos haluaa joskus rikkoa rajojaan ja tutustua uuteen kosmetiikkasarjaan, 
niin tämä on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen sarja. 

Maiju
Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Hannele on <3 ja toi pohja on niin huippu. Ihana levittää, ihana kasvoilla ja mahtava hehku tulee voiteesta. Koostumus ihanan samenttinen

  • 2.1

   sanoo

   Se on niin mahtava tuote, kuulat näyttävät kuulilta, mutta sitten sulavat samettisen tuntuiseksi voiteeksi kun levitetään.

 1. 4

  sanoo

  Toi SPF puuteri on ihan parasta. Mun mieshän ajalee hiuksensa kaljuksi ja oikeasti toi on parempaa kuin yksikään normi aurinkorasva suojaamaan sitä kaljua. Lisäksi päänahka ei kiiltele auringossa, kun toi on puuteria. 😉 Toki tykkään siitä itsekin.

  • 4.1

   sanoo

   Living Day Spa:n Satu kertoi, että on mahtava tuote, jota voi lisätä päivän mittaan kasvoillekin ja antaa upean pinnan kasvoihin.

 2. 5

  sanoo

  Voi mitä ihanuuksia <3 Mä oon itse heikkona kaikkiin "kuulajuttuihin" 😀 joten erityisesti se kiehtoi <3 Ja upean herkku väri tuossa suukkosuupuikossa 😀

 3. 6

  sanoo

  Ihanan kuuloisia ja näköisiä tuotteita. Haluaisin kyllä kokeilla ehdottomasti ainakin noita värihelmi juttuja…

  • 6.1

   sanoo

   Pitäisi varmaan näyttää Instagamissa videon avulla, että millaisesta tuotteesta on kyse. Helmet antavat vähän väärää kuvaa. Ne ikää kuin sulavat iholla ja vaikutelma on silkkinen. Sitä ei voi oikein sanoin kuvata.

 4. 7

  sanoo

  Oli kyllä mahtavaa bongata jane iredale siellä. <3 On niin huippumerkki. Kamunikin oli kylässä, niin totesi, että hänen mielestä jane iredale on paras. :9

  • 7.1

   sanoo

   Olen ollu iloinen siitä, että olen päässyt tutustumaan sarjaan ja varmasti siitä on myös sinua kiittäminen. Sinä olet johdattanut mua monessa kosmetiikkajutussa eteenpäin, kiitos Tiia siitä.

 5. 9

  sanoo

  Jane Iredalen meikit on kyllä niin laadukkaita ja ihoystävällisiä. Olen käyttänyt tuota aurinkosuojapuuteria ja huulikiilteitä, mutta nuo helmet on vielä kokematta:)

 6. 10

  sanoo

  Nuo toisiinsa kiinnittyvät siveltimet olisivatkin matkoilla kätevät! Pakkaan aina kosmetiikat pikku pulloihin ja purnukoihin, mutta siveltimet sojottavat puoliksi ulos mekkipussista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *