Värikäästi Mai Niemen asusteilla

Kävin sunnuntaina Helsingin Vanhalla ylioppilastalolla Design District Helsinki tapahtumassa. Oli ilo nähdä siellä myös ”vanhoja tuttuja” eli paikan päällä oli myös Mai Niemi Design. Olen ostanut joskus vuosi sitten viimeksi ostanut Mailta ihania keijukaismaisia asusteita. Jokin Mai Niemen töissä minua kiehtoo. Asusteet näyttävät minulta ja saa minussa pienen hassuttelijan aikaiseksi.

Yksi syy miksi näistä pidän on se, että nämä ovat tyyliltään niin erilaisia ja varmasti sellaisia, että ne huomataan. Kun rakastan itse mustaa pohjaa vaatteissani, tykkään pienistä asioista, joilla musta vaate saadaan elämään. Näistä tulee jotenkin keijukaismainen fiilis.

Olen jo aiemmin katsonut näitä Mai Niemen ponchokauluksia ja niihin tartuin tälläkin kertaa. Päädyin ostamaan itselleni tämän kauluksen. Näin mielessäni tämän yhdistettynä moneen erilaiseen asuuni.  Silloinhan ei ole enää mitään syytä olla ostamatta.

img_0535

img_0539

Tällä kertaa laiton koruksi mustaa helmeä ja ruusua. Kauluriin voi kyllä lisätä vielä runsaammatkin korut ja varmasti niin tapahtuu sitten seuraavalla kerralla.

img_0538

Tapahtumassa Mailla oli mukana myös muitakin asusteita. Näillä asusteilla on helppo luoda itselleen rastat.

mai-niemi-1

Mai Niemi Finnish Fairytale malliston tuotteita on helppo yhdistellä vaatteisiin, vain mielikuvitus on rajana. Mai Niemen sivustolta löytyy myös erilaisia ja villejä yhdistelmiä. Kannattaa käydä katsomassa niitä täältä.

mai-niemi-1-1

Saas nähdä, että kuinka rohkeasti taas innostunut yhdistelmään Mai Niemen asusteita, joita minulla on useita jo ennestäänkin.

Maiju

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Tuo kauluri on vallan mainio idea. Itselleni tuottaa aina vaikeuksia löytää sopivia tunikoita/puseroita, kun pääntie on aina liian avara. Tuolla sen saisi hienosti naamioitua. Tuo värikäs on kiva ja pirteä, mutta ei varmaan olisi hullumpi mustakaan mustan tunikan kanssa. Tuollaisen voisi itsekin yrittää kehitellä.
  Kävin tuolla sivuilla katsomassa. Mitä ihania väriyhdistelmiä ja asukokonaisuuksia!

  • 3.1

   sanoo

   Eikö olekin. Kun kauluksen lisää yksinkertaiseen samanväriseen asuun, niin yhdistelmä on tosi magee.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *