Värikkäästi kukkamekossa

Mökillä naurettiin yhtenä päivänä kun siivottiin vähän mökin vaatekaappeja. Kaapeista voi löytyä vaikka mitä. Löysin esimerkiksi nämä tässä postauksessa jalassani olevat keltaiset varvastossut ja keltaisen auringonkukkaisen kärpäslätkän. Mun mies kaivoi sen kaapin  ylähyllyltä ja kysyi, että ”mikä tämä oikein on”? Minä siihen tokaisin, että ”näyttääpä olevan kärpäslätkä ja nätti sellainen”.  Mies meinasi heittää sen pois, mutta mä en antanut, koska onhan se kivempi lätkiä kärpäsiä nätillä lätkällä, jos niitä pitää jollain lätkiä. Tosin en mä yleensä niitä oikeasti lätki.

Siivoaminen kuitenkin tuotti tulosta ja kaksi jätesäkillistä 1990-luvun vaatteita tuli siivottua roskiin. Kotikaapistani oli siirtynyt jo aiemmin mökille sitten 2000-luvun vaatteita. Joten siirryttiin mökkivaatteissa seuraavalle vuosikymmenelle. Tämä kukkamekko oli kanssa yksi, jonka olin siirtänyt jo aiemmin mökkikaappiin. Kätevä heittää päälleen mökkiolosuhteissa, mutta ei tule kaupungissa pidettyä.

Uskokaa vaan, että on se kärpäslätkä. 
Asusteet on sävytetty mökilläkin mekkoon sopiviksi. Punaiset aurinkolasit ja keltaiset kengät, 
kyllä natsaa hyvin. 

Aurinkoa jokaisen päivään, nautitaan lomasta ja auringosta. 
Kyllä nyt kelpaa.
Maiju


Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Onpa kaunis kärpäslätkä! Minulla alkais täällä kotona myös vaatekaapin siivous. Mukavaa keskiviikkoa

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Ihan todellako roskiin 1990-luvun vaatteet? Miksi ei kierrätykseen? Onhan myös olemassa matonkutojia, jotka ottavat vastaan vaatteita, esimerkiksi eläkeläisten piireissä.

  • 2.1

   sanoo

   Kirrtätykseen meni ne, jotka oli sen arvoisia ja roskiin meni kaikki nukkaantuneet ja täytyy kyllä sano, että niistä paksuista takeista ei olisi mattoja saanut kudottua.

  • 5.1

   sanoo

   Hi hii… Meillä oli oikein hauskaa. Vitsi mitä takkeja. Oli ihan pakko jättää kaappiin esim. yksi ihana tuulipuvun takki. Sitten löytyi mm. aivan ihana Adidaksen aito verkkatakki varmaan vuodelta 1995 ja se meni hyötykäyttöön nykynuorisolle. Oli myös kiva huomata, että on joskus ollut kokoa S (huh, huh).

  • 6.1

   sanoo

   No voi sun kanssas. Mä mikään hyvän näköinen ole… mun hymy vaan häikäisee sut luulemaan niin 😉

  • 7.1

   sanoo

   Kiitos muuten vinkistä. Niitähän meillä mökillä riittää. Tosin ne ei ole onneksi mun kimpussa kauheasti, mutta voinhan mä läiskiä sitten meidän isäntää 😉

  • 11.1

   sanoo

   Kuosinsa puolesta kyllä, mutta malli on vähän huono. Siinä on liikaa ryppyjä vyötäröllä ja siksi mä noissa kuvissakin vedän sitä vähän kasaan 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *