Värikkäästi musta-valkoisissa

Välillä tulee minulle värikkäälle ihmiselle näitä musta-valkoisia päiviä. Niin tuli myös viime viikolla. Mietin aina välillä, että miten hassuista jutuista lähden usein rakentamaan asukokonaisuutta. Tämän asun kokonaisuus lähti liikkeelle näistä musta-valkoisista legginseistä. Kun legginsit ovat näinkin ”kuviolliset” pitää asun muun osan olla vähän rauhallisempi.

Päädyin yhdistämään asuuni rohkeasti myös pitsiponchon. Pitsiponchon ja näin kuviollisten legginsien yhdistäminen keskenään vaati vähän rohkeutta, mutta mielestäni nämä toimivat hyvin yhteen. Legginsit saivat kyllä hyvin paljon huomiota osakseen tuona asupäivänä. Jotenkin ehkä näitä legginsejä ei vaan voinut olla huomaamatta, vaikka ovat musta-valkoiset, niin kuitenkin tuo kuviointi oli huomiota herättävä.

Näiden legginsien kohdalla mä tunsin ”rakkautta ensisilmäyksellä” ja siksi ne päätyivät mun vaatekaappiini. Minähän olen varsinkin kesäisin tällainen leggins-tyyppi ja yhdistän mekkoon usein legginsit, vaikka niitä usein arvostellaankin. Ne on jotenkin vaan osa mun pukeutumistani.

Legginsit Def-Shop (saatu)
Nämä legginsit kyllä tulevat olemaan käytössä ja monenlaisiin
 yhdistelmiin mukautuen. 
Maiju

Kommentit
 1. 5

  sanoo

  Asu kyllä kertoo, että, mustan ja valkoisenkin kanssa voi iloitella. Ei tarvitse aina olla niin synkkää. Todella kiva asu ja jotenkin iloinen, ne on varmaan nuo niin kivat ja hauskat leggarit.
  ihanaa iltaa <3

  • 5.1

   sanoo

   Kiitos Tiia. Nauratti kun mietin ensiksi olevani väritön… Onhan tietenkin musta ja valkoinekin värejä 😉

 2. 7

  sanoo

  Mainiot legginsit – ja vaikka oletkin mustavalkoisissa, on tässä asussa kuitenkin sinuakin – on kuvioita ja pitsiä. Ja jotka sopivat yhteen just eikä melkein:)
  Tämäkin päivityksesi muuten löytyi facen kautta – blogilista pihtailee näemmä sinunkin päivityksiäsi, murr!!

  • 7.1

   sanoo

   Voisikohan olla jotenkin osoitteesta kiinni? Hulluna vaatteisinkin osoite pitäisi toimia. Pinkit korkokengöt toimii nyt vain www-muodossa, kun pitäisi muuttaa asetuksiin joku juttu, kun osaisi.

 3. 8

  sanoo

  Noi leggenti on ihan mielettömän ihanat, pitääpä kurkkailla jos itsekin tuollaiset kaappiini/käyttööni hommaisi.

  • 8.1

   sanoo

   Katsoin eilen, että taisi olla vain xs-kokoa jäljellä. Kuitenkin sieltä löytyy paljon muitakin kivoja, kun hakee hakusanalla legginsit

 4. 9

  sanoo

  Olet saanut tähän musta-valkoiseen asuun loihdittua rutkasti asennetta. Upea kokonaisuus! Mukavaa maanantaita 🙂

 5. 13

  sanoo

  Vitsit noi on mageet legginsit! Voimakas kuosi ei muuta kaveriksi kaipaa. Tai tietysti joku yläosa on hyvä olla olemassa 😉

 6. 14

  sanoo

  Onpas taas niin sinun näköiset ja hauskat legginsit. Sulla on kyllä mainio kyky yhdistää asuun näyttävät legginsit tai sukkikset. Tuo poncho on aivan ihana!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *