Varokaa mummot tulloo

Nyt ollaan siinä pisteessä, että mummot tulloo ja pitäisköhän ihan sanoa, että helmat paukkoo. Mummot on kuulkaas nyt kuuminta hottia, mitä vaan olla ja voi. Mummojen mummot ovat nyt palanneet katukuvaan. Mummot ovat samanlaisia kun silloin ennen eli 60-70 luvulla. Nyt ei mummot ole nuorekkaita, vaan mummot on mummoja. Pariisistakin kuului kummia tänä keväänä, että mummomuoti on tulossa. Mummomekot tulevat, joten olemme siis heti ajan hermoilla tässä asiassa. Valmistaudumme siis mummoutumaan ja olemme muotia ennen kuin se muoti ehtii rantautumaan edes Suomeen.

Olen ollut viime viikot etsimässä sisäistä mummoani ja minusta alkaa tuntumaan, että se mummo on nyt löytynyt. Saattaa olla, että sitä vielä vähän säädän, mutta mielestäni alan näyttämään juuri siltä oikealta ja pehmeältä mummolta.  Olen kiertänyt kirppiksiä ja tämä mekkoni löytyi Hietsun kirppikseltä 2 eurolla ja on Kati Myynti Oy:n tuotantoa ja tyylillisesti varmaan sieltä 80-luvulta. Tuli tälle mummolle ihan nostalginen fiilis tuosta mekosta ja Kati-Myynti Oy:n lapusta mekon niskassa. Tiesin, että toi on niin tuttu tuotemerkki.

Miksi mummot sitten tulloo? Siihen on oma syynsä. Mummot ovat tulevana viikonloppuna Tubeconissa ja ovat isolla lavalla jammaamassa mummotanssin merkeissä. Osaavatko mummot tanssia, se selviää sitten Tubeconissa. Saattaa olla, että osaavat ja saattaa olla että ei. Sillä ei ole merkitystä, vain sillä on merkitystä, että mummoilla on hauskaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERATämä mummo poseerasi mökkireissullaan näin hehkeäni ja levänneenä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERANykyajan mummoissa on se hyvä puoli, että heilläkin pysyy kännykkä kädessä. Selfiet pystyy ottamaan ihan tuosta vaan ja monilla mummoillakin on jo omat kanavat somessa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERATubeconista meidän mummojengiin kuuluu viisi hehkeää mummoa ja ryhmämme nimi on Tubenrapinat. Meidän esittelyvideo löytyy täältä.

Kanavamme löytyvät youtubesta täältä:

Tädit tubettaa (Maiju)
Katin Asiat (Kati)
MiNNisMi (Minni)
Äiti yrittää (Heidi)
Femine Soliloquies (Heli)

Aloitimme viikkomme  harjoittelemalla lauantaista Tubeconin mummotanssia. Mukaan otamme lavalle meidän ”kundikaverit”.  Meidän yhteinen kundikaverimme eli ”John Travolta” on Ilmari Myllynen Disco Interno nimisestä bilebändistä. Kiitos Ilmari kun suostuit meidän tyypiksi ja annoit meille  kasvosi todella nopealla aikataululla. Tämän parempaa Johnia emme olisi voineet edes haaveilla. Kiitos siitä, että heittäydyit tähän hassutteluun mukaan.
Tubenrabinat - 1Kiitoksen ansaitsee myös Mainos Visitor, joka sponsoroi meille kundikaverit. Aikataulumme oli aika vauhdikas ja tämän parempaa palvelua emme olisi voineet saada. Mummot kiittävät ja kumartavat.  Tiedoksi, että kyseinen yritys siis valmistaa tilauksesta myös tällaisia pahvisia hahmoja.

Tubenrabinat - 1 (1)

 

Nyt on mummojen treenit suoritettu ja jatkamme harjoituksia torstaina.

Pakko on vielä hehkuttaa, että harvoin sitä ensiesitystä mennään vetämään Hartwall Areenalle, mutta nämä mummot menevät.

Tavataan siis Tubeconissa eli Tubenrapinat ovat lauantaina Hartwall Areenan isolla lavalla kello 15.10.

Nähdään lavalla.

Maiju (ja muut mummot)

 

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Paikalle en pääse, mutta varmasti mummot myös taltioidaan – tubemummoja kun ovat;)
  Notkeita niveliä, pilkettä silmään ja rypyt reteiks!

  • 1.1

   sanoo

   Se nimenomaan taidetaan taltioida. Muistankohan väärin, jos sanon, että Elisa Viihde taltioi lähetyksen. Varmasti tästä tulee muutenkin pätkää kuvattuna. Täti Tiia on ainakin luvannut kuvata.

  • 2.1

   sanoo

   Pitäisikö tähän siis sanoa, että mummot kiipeää Hartwall Areenan lavalle ja ovat heti myös suorassa lähetyksessä 😉

   • 2.1.1

    Anne sanoo

    😂 mukavaa mummu tanssia ja lämmittelettähän nivelet hyvin ennen tanssia niin ei tule kurjia jumituksia 😉
    Mummut jyrää ja heti suoraan lähetykseen 👍 Go mummut, go👍

 2. 5

  sanoo

  Voi apuaa, mä nauran täällä jo valmiiksi, siis ihan hyvällä 😀 Mä niin haluaisin nähdä tämän <3 Olet niin energinen muummo <3

  • 6.1

   sanoo

   Kiitos Nanny, johan tässä alkaa olemaan ikää, että pitää alkaa sisäistämään se oma sisäinen mummous 😉

 3. 8

  Walzing Matilda sanoo

  Hyvin tunnistin bloginpitäjän, vaikka mummokuteet olikin päällä!

  • 8.1

   sanoo

   Hyvä, että tunnistit. Kyllähän sen mummon piirteet säilyvät, vaikka ikää tulee lisää 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *