Väsyneenä, mutta värikkäänä

Maanantaina palasin töihin puolentoista viikon loman jälkeen. Sitähän voisi kuvitella, että loman jälkeen palataan töihin todella levänneinä ja virkeinä. Niinhän sitä luulisi. Kun on minusta kyse, niin sen tietää, että durasellin paristot eivät ole hyytyneet edes loman aikana. Lomanihan kului taas vain muutaman päivän osalta lomaillen ja sitten oli kaikenmaailman juoksua paikasta toiseen. Kotona ei taas kauheasti katseltu seiniä.

Maanantaiaamuna heräsin ja ajattelin, että mä kuolen väsymykseen. Peilistä katsoi isoilla silmäpusseilla varustettu nainen, joka oli taas joutuntu nousemaan omasta mielestään liian aikaisin ja juuri kesken unien.

Pientä mielihyvää koin kyllä siinä, että ajattelin, että ha haa, työkaverit joutuvat taas kestämään mun energiaani. Aamulla mulle jo todettiinkin, että ”täällä on ollut hiljaista kun sä olet ollut lomalla”. Joten lomaa on siis saaneet myös työkaveritkin. No ei siis anneta työkavereidenkaan nauttia loputtomiin hiljaisuudesta. Toisena työpäivänä jo todettiin, että ”juttujen taso laski mun tullessa töihin”. No tuo viimeksi mainittu taisi olla kehu siitä, että työkaverit joutuvat kuuntelemaan mun vitsejäni eli todella hyvää läppää koko ajan.

Päivän asuksi valikoitui kaapista kaivetut Pink Monkeystä joskus ostamani sukkikset. 
Sitten vaatekaapin perukoita joskus 90-luvulla ostettu silkkipusero. Täytyy sanoa, että tuo pusero on palvellut varmasti koko rahan edestä. Väri on niin täydellinen, että sitä ei ole voinut heittää pois. 
Kaulassani on taas MaruDesign tähtikaulakoru, jonka olen saanut Marulta 
blogin kautta. Pieni koru, mutta tässä asussa se on taas katseen 
vangitseva juttu. Miten pieni koru voikin vangita katseen näin?
Paluu arkeen toivottavasti loman jälkeen ja loppuviikosta en
varmaan edes taas tajuakaan olleeni lomalla. 
Aurinkoa päiväänne. 
Maiju

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Mää oon samanlainen lomailija. Kaikki päivät kuluu menemisiin ja tekemisiin ja loman jälkeen oon ihan puhki..
  Sopisit meidän työpaikalle 100% siellä nimittän juttujen taso on niin loistava ettei se enää parempi vois olla. Säälittää aina ne hissukat harjoittelijat.

  • 2.1

   sanoo

   No selkeästi on ollut ikävä. Kuka sitä menoa ylläpitäisikään, jos olisin aina vaan poissa 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *