Vesi vanhin voitehista – arvonta / ARVOTTU!!!!

Jotkut minua muissa kanavissa seuraavat tietävät sen, että mulla on nyt vedenjuontihaaste meneillään. Olen todella huono juomaan vettä ja päätin siis itse haastaa itseni ja samalla haastoin tähän myös lähimmät työkaverini.

Korvissani alkoi soimaan Tiina Hälvän sanat, että ”mieti, että haluatko, että elimistösi on kuin puro, joka soka solisee, vai haluatko, että elimistösi on kuin kuralätäkkö”. Jos mikään muu ei ole saanut mua aiemmin pysähtymään, niin nuo sanat saivat. Haluan, että elimistöni on mielummin puro kuin kuralätäkkö.

Mietin vielä, että mikä muu mua motivoi juomaan kuin Tiinan sanat? Toinen oli se, että vien työpaikalle kivan pullon, jos mielellään sitä vettä juo.

NATURES DESIGN 
Olin aiemmin saanut  Natures Design pullon käyttööni ja päätin viedä sen työpaikalle. Pullo oli tarpeeksi kaunis ja motivoi juomaan vettä.

Lähes kaikki Nature´s Design -tuotteet ovat joko käsintehtyjä tai käsinpuhallettuja. Kaikki lasituotteet ovat valmistettu lyijyttömästä lasista ja kestävät vähintään 70 asteen lämpötilan. 

Nature’s Design valikoiman löydät heidän nettisivuiltaan eli täältä. Pulloja on useita kokoja. Thank You 0,3 litran pullo kestää myös kuumia juomia ja soveltuu siis esimerkiksi kahville. 


EDIT: PULLO ON ARVOTTU JA VOITTAJAKSI OSUI Kati Perälahti. 

Arvonta
Minulla on ilo pistää pystyyn samalla myös arvonta.
Yhdellä blogini lukijoista on myös mahdollisuus voittaa Natures Design pullo omakseen.
Olen saanut itse pullon käyttööni sekä arvottu pullo on myös sponsoroitu. 
Kerro minulle, että onko vedenjuonti sinulle tapa, vai onko se myös sinulle vaikeaa?
Kerro myös se, että mikä motivoi sinua juomaan enemmän?
Arvonta-aikaa on sunnuntaihin 7.2.2016 kello 20.00 saakka. 
Maiju
Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Mulle on jäänyt tavaksi juoda se 3 litraa päivässä. Aikoinaan se alkoi mistäpä muusta kuin pissatulehduksesta ja nyt ihan terveydenkin vuoksi tapana. Kannan sellaista muovipulloa aina mukana ja täyttelen aina kylmävesihanan osuessa kohdille.

 2. 3

  sanoo

  Tunnustaudun erittäin huonoksi veden juojaksi! Mieheni juo päivittäin ohi mennen kupillisen vettä, mutta minä en vaan saa aikaiseksi. Tarvitsen nimen omaan pullon valmiiksi käden ulottuville, jotta homma toimisi. Töissä veden juonti onnistui kaiken säännöllisyyden takia, mutta nyt kotona suuhun löytyy enemmin kaikkea muuta kuin vettä.

 3. 4

  sanoo

  Minulla on ollut ennen sama, vettä ei tullut juotua juuri ollenkaan. Mutta kauneudenhoitoalan opinnot aloitettuani sain kipinän alkaa ihan asiasta juomalla juomaan vettä. Outoa on, että parhaiten tulee muistettua juoda kun vesi on pullossa:D, vaikka olisin omassa kotonani!

  Kiitos kivasta arvonnasta ihana Maiju, mukana ollaan!

 4. 6

  sanoo

  Kyllä se on pitänyt opetella juomaan enemmän. Hankalaa oli aluksi, ennen kun aloin jakamaan vettä pieniin pulloihin. Yksi on kotona, toinen töissä ja yksi mukana laukussa. Näin saan ainakin sen 2 litraa juotua päivässä. Miten se voikin olla niin vaikeaa välillä?
  Juon sitä varten enemmän, koska siitä tulee parempi olo ja iho on paremmassa kunnossa myös.
  Kivaa keskiviikkoa Maiju <3

 5. 8

  sanoo

  Minulle myös vedenjuonti on jotenkin vaikeaa. Lantaan tuoremehua vedellä, joten siinä vettä tulee samalla, mutta ei se tietenkään sama ole kuin joisi vettä. Täytyy pitää mielessä nuo Tiina Hälvän sanat, jos ne vaikka auttaisivat veden juontiin.
  Mukavaa kevään odotusta. klaara49@luukku.com

 6. 9

  sanoo

  Ihana pullo! Minä opettelin veden juonnin reilu vuosi sitten kun aloitin elämäntapa muutoksen js pudotin -25kg .
  Nyt juon ainakin 2-3litraa.
  Tulis tarpeeseen uusi juomapullo 👍
  -päivi-

 7. 10

  sanoo

  Mun tulee kyllä juotua vettä varmaan se kolme litraa päivässä ja jos joskus jää vähemmälle, niin sen huomaa olossa heti.
  Töissä on niin helppoa, kun on koko ajan kannu käden ulottuvilla ja siitä voi hörppiä pitkin päivää, kun tässä paikallaan istuu. Mutta viikonloppuisin touhutessa tuppaa unohtumaan.

  Kelpais kyllä mulle oikein hyvin tuo kiva pullo, joten pistän itselleni peukut pystyyn än yy tee nyt 🙂

 8. 11

  sanoo

  On ollut tapana, mutta nyt taas päässyt lipsumaan… Edistäisi painonpudotusta ja ihokin pysyisi parempana.
  Noin ihana pullo tulisi tarpeeseen ja plussaa on, että on lasia! 🙂

 9. 12

  sanoo

  Maailman magein pullo ja koska meillä 1, niin ehdottomasti tarttis tuo ukkelikin oman. Vettä ryystää päivät pitkät ja minä yöt pitkät. <3

 10. 13

  sanoo

  Juon kyllä paljon vettä, mutta enemmän kahvia. Motivoin itseäni veden juontiin juuri siten, että ajattelen että se vähentää sitten kahvinjuontia..

  hippohiiri at gmail.com

 11. 16

  sanoo

  Toisinaan muistan paremmin, toisinaan huonommin. Mutta jos on nätti ja tarpeeksi kevyt pullo, jota voi pitää työpöydällä sekä kantaa mukana, muistan paremmin juoda. Siksi(kin) olen himoinnut Nature's Designin pulloja. Olisipa kiva voittaa nyt sellainen omaksi! 😄

 12. 17

  sanoo

  Oi miten ihana palkinto, tästä on tullutkin haaveiltua jo jonkin aikaa! Veden juominen oli minulle aikaisemmin pakollinen paha, mutta olen opetellut juomaan sitä vähintään litran päivässä. Nykyään olo tuntuu todella kuivalle ilman päivittäistä vesi-litraa!

 13. 18

  sanoo

  Silloin kun poltin tupakkaa niin join sen 2-3 litraa mutta kun sen lopetin niin ihan huomaamatta jäi se veden juontikin. Nyt taas sitä opetellaan uudelleen juomaan vettä mutta ilman sitä tupakkaa 😀

 14. 19

  sanoo

  Päiväni alkaa lasillisella vettä, ja juon vettä pitkin päivää myös ruuan kanssa. tässä iässä tartee vettä paljon. Ikä 56

 15. 20

  sanoo

  Ihana pullo! Ennen vanhaan olin huono juomaan vettä mutta sitten löytyi lähde matkan varrelta niin olen oppinut juomaan enemmän, siis lähdevettä 😉 Usein tiputan pulloon hyppysellisen puhdistamatonta merisuolaa kun liikun niin paljon, näin pysyy myös suolatasapaino kondiksessa.

  60luvunnahkahousut.com

 16. 21

  sanoo

  Minua motivoi työpaikalla veden juontiin kuppi, joka on käsipyyhetelineen päällä. Kuppi osuu silmiin aika usien ja silloin sen täytän vedellä ja juon tyhjäksi. Vesi maistuu paremmin kyllä kesällä kuin talvella. Ihana olisi voittaa tuollainen kaunis vesipullo omaksi!

 17. 22

  sanoo

  Mullaki on töissä ja kotona lasipullot juomapulloina, muovisista on ihan äklö juoda lasisiin verrattuna. Noi on kyllä tosi nätitkin. Mulla on käytössä ihan Snapple-mehun ukana tulleet putelit 🙂 Olen aina ollut aika hyvä juomaan vettä ja lipitänkin sitä aika paljon mikä on hyvä kun teen istumatyötä niin on sitten pakostikin noustava usein käymään pissalla niin saa taukojumppaa samalla.

 18. 23

  sanoo

  Hitsit kun tuli jano:) Ihanat pullot! Minä yritän juoda pävittäin riittävästi, mutta en varmasti tarpeeksi kuitenkaan ennätä. Pitää parantaa tapani. Mutta zumbatessa menee kyllä pullo jos toinen ja kotona lisää! 🙂

 19. 26

  sanoo

  Töissä tulee juotua vettä, kotona sitten Novelle/Bonaqua ovat kovassa käytössä. Pitäisi kotonakin varmaan opetella enemmän juomaan tavisvettä.

 20. 27

  sanoo

  Kyllä mä olen veden juomisen tavaksi ottanut. Töissä menee vähintään puoli litraa, yleensä 0,75 dl – 1 litra. Kotona menee 3 dl lasi ainakin, motivoi kummasti, kun sekoittaa MSM:n siihen ja kuvittelee, kuinka se MSM veden kera tekee kaikkea hyvää kropalle :). Töissä on perusNovelle-pullo, jota täytän :), ruma on!

 21. 28

  sanoo

  Minulle se on tapa. Siitä tuli minulle sellainen (monien ikävien tapahtumien kautta) vuonna -93, enkä oikeastaan kiinnitä siihen enää näin pitkän ajan jälkeen edes huomiota. Silloin alkuun kylläkin pidin vesimukia/lasia/pulloa koko ajan käsien ulottuvilla.

 22. 29

  sanoo

  Opettelin veden juonnin väkisin n. 10 vuotta sitten. Aiemmin inhosin vettä , eihän se maistunut miltään , väkisin piti juoda. Nykyisin on työpaikalla aina vesipullo , jonka täytän 2-3 kertaa päivässä ja päivän mittaan menee 2-3 l. Viikonloppuisin meinaa kotona välillä vieläkin unohtua ! Tuo olisi ihana pullo työpöydälle❤️

 23. 31

  sanoo

  Nyt kun asensin viikko sitten puhelimeen muistuksen veden juomisesta. On alkanut sujumaan paremmin. Aikaisemmin tuppas unohtumaan. Hauskinta on kun muistutus kuuluu veden lorinana.

 24. 32

  sanoo

  Juon aamulla pari lasillista vettä, töissä teen laimean teen 3 dl mukiin, juon aamupäivällä yhden ison kahvin ja täytän ½ l vesipullon pari kertaa, illalla menee varmaan litran verran vettä vielä.

  Jos olen päivän työreissussa, otan 1,5 l vesipullon mukaan.

 25. 33

  sanoo

  Juomapulloa olen alkanut kantamaan mukanam, jotta tulisi juotua enemmän vettä. Silti se vedenjuonti vaan meinaa unohtua! Tämä pullo olisi ihan huippu, sillä olen etsinyt hyvää pulloa, joka ei olisi muovia. Kauniskin tosiaan eli ehkä se motivoisi tankkaamaan 🙂

 26. 36

  sanoo

  Minulla on huono tapa juoda vettä liian vähän, ei sillä, että joisin jotain muuta. Monesti päätän, että alan juoda vettä, mutta muutaman päivän päästä se unohtuu. Yritän välillä motivoida itseäni juomaan vettä sillä, että ei tulisi sitten syötyä liikaa ja onhan se muutenkin terveellistä.
  66aurinkoinen@gmail.com

 27. 38

  sanoo

  Mulle on vedenjuonti ollu aina vaikeeta. Loppusyksystä -15 tein niin että kuskasin litran muovipulloa mukanani ja pyrin juomaan n. 3-4 litraa vettä siitä päivässä. Onnistuin. Nyt on pullo "hukassa" ja vedenjuonti taas unohtunut. Pitäisi löytää se oma sisäinen ääni joka muistuttaisi minun sisäisestä purostani 😉 Aurinkoa kevääseen Maiju ♡
  -kati
  kati.peralahti@gmail.com

 28. 39

  sanoo

  Täällä toinen, joka ei siis vaan juo vettä. Olen kerran ollut viikon Egyptissa ja join varmaan vettä litran, limua meni kyllä.
  Itse yritän motivoida itseäni sillä, että ihokin olisi kauniimpi eikä olisi niin kuiva kun joisi enemmän vettä.

 29. 41

  sanoo

  Opettelu täälläkin menossa. Tuo pullo on vallan ihana ja motivoisi kyllä enemmän. Töissä on vaan tylsä vanha pepsi max-pullo. =D

 30. 42

  sanoo

  Minulle vedenjuonti on ollut tapa jo kauan ja tavoitteena on lipitellä pari litraa päivän aikana. Työpöydälläni onkin aina vesipullo ja tuollainen olisi aika ihanaa vaihtelua muovipullolle <3

 31. 43

  sanoo

  Töissä ollessa tuli juotua vettä, kun pullo oli aina vieressä. Useat koneet kuivattivat ilmaa ja suu kuivui koko ajan. Nyt kotona välillä unohtuu, vaikka vesi odottaa työtasolla kokoa ajan. Taitaisi olla aika taas muistutella uudestaan asiasta itseään.

 32. 44

  sanoo

  En muista juoda jos en pidä työpöydällä tai kotona esim. olohuoneen pöydällä puolenlitran vesipulloa esillä. Kesäisin kuljetan pulloa myös aina matkassa.

  Ihan mielettömän kauniita pulloja! Tuollainen kyllä varmasti houkuttaisi hörppimään vielä useammin vettä pitkin päivää. Piristäiti muutenkin tätä niin harmaata työpistettäni. 😉

  vinopinopostia@gmail.com

 33. 45

  sanoo

  Ihania nuo pullot, noita ihaillut jo muuallakin 🙂
  Mulla on välillä vaikeuksia juoda tarpeeksi, se vaan unohtuu. yritän aina ottaa puolen litran lasillisen vettä mukaan esim. jos olen tietokoneella.

 34. 47

  sanoo

  Vihdoin sain aikaiseksi skrollata postauksiasi läpi ja 'tutustua' sinuun lähemmin, muutenkin kuin Tiian blogin kautta 😉
  Kyllä juon vettä vähintään sen 2 litraa päivässä ( menee jo litra salilla:)). Ja töissä on niin kamalan kova ilmastointi, että nesteet kehosta lähtee mukaan, joten vesipullo kulkee 'taskussa' 🙂
  Tuolla pullolla vois 'Elvistellä' kollegoille ihan täpöllä 😉

 35. 50

  sanoo

  Täälläminäjoka opettelen pienin askelin juomaan vettä. Vaikeaa on kahviasen sijaan kuluisi pannullinen jos toinenkin mutta vesi hmmmm…. vaikeaa on. Makuvesiä olen oppinut juomaan mutta eihän ne korvaa puhdasta raikasta vettä.Pienin askelin josko se siitä.Nyt jomenee puoltoista litraa päivässä kun ennen meni ehkä hyvinä päivinä puoli litraa. =) syrjalandia@suomi24.fi

 36. 55

  sanoo

  Juuri kuolasin tuota pulloa yhdessä verkkokaupassa! Mukana siis ehdottomasti arvonnassa!

  Itse juon kyllä vettä ihan huomaamattakin, se on niin tapa. Lisäksi jokatalviset virtsatieongelmat pitävät mielen mukana juomisen tärkeydessä, jos tuntuu että muuten unohtuu.

 37. 56

  sanoo

  Liian vähän tulee vettä juotua, vaikka tärkeäähän se varmasti olisi varsinkin, kun itselläni on paljon iho-ongelmiakin… Lasipullon hankkimista olen aina välillä harkinnutkin, sillä epäilyttää, mitä muovista mahtaakaan veteen liueta. Osallistun siis arvontaan! hiltuha(at)gmail.com

 38. 57

  sanoo

  Vedenjuonti sujuu välillä muutaman kuukauden putkeen hyvin, sen jälkeen tulee inhovaihe. Ei mene alas sitten mitenkään, kun muutama lasillinen ruuan kanssa. Tsemppaan itseäni aina uuteen nousuun tässä asiassa jollain kivalla juomapullolla. Tämä pullo antaisi taas syyn parantaa tapani 😄

 39. 58

  sanoo

  Mukana arvonnassa. Useinmiten muistan juoda vettä tarpeeksi, mutta joskus menee laskut sekaisin töissä että onko sitänyt juonut yhden lasillisen vai 4? Kotona yksinkertaisesti unohdan kun en lipitä kahviakaan samaan tahtiin… Ihana pullo<3

 40. 59

  sanoo

  Juominen tahtoo väliin unohtua. Jos teen makuvettä (esim. sekaan kurkkuviipaleita), saan paremmin veden alas.

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *