Viehättävän vihreää

Blogitekstin otsikot on aina varmaan ne vaikeimmat asiat, joita joutuu kirjoittaessaan miettimään. Pitänee alkaa miettimään niistä mielenkiintoisempia, niillähän herätetään aina se lukijoiden mielenkiinto.

Torstain asuna oli aika normisettiä eli musta hame, vihreä trikoopusero ja musta neulepusero. Sukkikset ovat SockDrawerilta, malli on Catherine.

Työkaverilleni sanoin, että on se kumma kun ensiksi istuu muka ”normaalisti” niin näyttää tältä:

Ja kun vähän parantaa ryhtiään, niin johan näyttää paremmalta. >Mitä tästä taas opimme eli parempi ryhti = parempi kuva.
Kaulassa oli minun ”paparazzi-työkaverini” tekemät ihana laku-kaulakoru.  Ostelen aina välistä häneltä näitä koruja, kun en jaksa itse tehdä. Tämä on aika herkullinen.

Pitää alkaa jo hehkuttamaan, että olen menossa ensi viikon sunnuntaina 24.3. Il Divon konserttiin Hartwall Areenalle. Johan tuota konserttia olenkin odottanutkin jo viime syksystä saakka. Meillä on oikein huippupaikat, ihan ”katsekontaktietäisyydellä”. Viime vuonna kävimme parin ystävän kanssa katsomassa Il Divoa Tukholmassa, nyt ei tarvitse matkustaa kuin Pasilaan. Aamuja konserttiin on siis enää vain 9, jeeeeee.
Hyvää viikonloppua kaikille. 
Maiju


Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Oi, tulee varmaan hieno konsertti. O ihana fiilis, kun on jotain, jota odottaa!

  Ihan samaa mieltä olen, ryhti on A ja O olemuksessa. Huonon ryhdin kanssa kauneinkaan vaate ei näytä miltään!

 2. 2

  sanoo

  Kaunis asu taas kerran. Usein täällä käyn ihailemassa sun asua ja sua, mutta kommentoiti vaan jää.
  Tuo jonkun kivan odotus on aina parhainta, vai mitä?
  Hyvää viikonloppua sinulle!

 3. 3

  Ritva_50 sanoo

  No nyt sulla on mun värit – ihan presiis 🙂

  Tykkään…

  Mitä tulee tuohon konsertti-hehkutukseen… saa sitä hehkuttaa; mikäs sen mukavampaa kuin on jotain noin ihanaa odotettavissa!

  Ps. Nimimerkki muuttui hiukan, mutta sama vanha Ritva täällä on 🙂

 4. 4

  sanoo

  Olen menossa samaan konserttiin ja varmaan melko samoissa etäisyyksissä oleville paikoillekin 🙂 Mulle tämä on nyt neljäs Il Divon konsertti <3.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *