Vielä on kesää jäljellä – vielä tulee kauniita päiviä

Alkukesästä hoilotan Valvomon Mikä kesä -biisiä ja loppukesästä alan vakuuttamaan itselleni, että Mamban sanoin, että vielä on kesää jäljellä.  Muistan aina vuosia sitten kun ajattelin kesän päättyvän silloin kun päättyi  kesäloma. Kunnes tajusin, että kesähän usein jatkuu vielä lokakuun loppuun saakka. Syys-lokakuussa voi ilmat olla vielä ihanan kuulaan.

Elokuussa odotan usein sitä aikaa, että auringonkukat alkaisivat kukkimaan. Tänä vuonna olen ollut lomalla, enkä ole ehtinyt niitä keräämän. Tänä aamuna päätin, että käyn katsomassa, että vieläkö saisin muutaman kukan maljakkoon. Niitä vielä löytyi pellolta, mutta harvakseltaan. Löysin pellolta muitakin luonnonkukkia kimppuuni.

Mietin pellolla, että luonnonkukat ovat ne, jotka tuovat mulle sitä kesän fiilistä edelleenkin. Olin hämmästynyt siitä, että apiloitakin löytyi vielä, olen aina pitänyt niitä jotenkin alkukesän kukkina.
vielä on kesää jäljellä - 1 (7) vielä on kesää jäljellä - 1 (8) vielä on kesää jäljellä - 1 (9)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

vielä on kesää jäljellä - 1 (1)

Kannattaa käydä katsomassa pellot, jos kukkia vielä löytyy maljakkoon. Minun kesäasenne nousi heti monta astetta kesäkukkien myötä. Jatkan lomaani vielä viikon ja sitten pitää taas mennä ahertamaan töihin. Koitan nauttia viimeisestä lomaviikostani vielä täysillä.

Aurinkoa elokuun viimeiseen viikkoonne.

Maiju

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Tykkään niin auringonkukista! Ne ovat komeita elokuun kukkia. Ja niiden väri piristää. Luonnonkukat ovat kauniita. Kaunis kimppu!

 2. 3

  sanoo

  Kävin itsekin Tuomarinkylän pellolta hakemassa auringonkukkia ohi ajaessani viime viikolla. Kiva, että kaupunki kylvää kukkia kaupunkilaisten iloksi.

 3. 4

  sanoo

  Auringonkukat ovat niin aurinkoja!
  Sinnikkäästi itsekkin haluan toistella tuota Mamban biisiä vielä syyskuun lopulla, vaikka ei minulla mitään syksyäkään vastaan ole. Ihanaa un on neljä vuodenaikaa.
  Hyvää viimeistä lomaviikkoa 🙂

  • 4.1

   sanoo

   Ennen en tykännyt syksystä, mutta olen vasta viimeisinä vuosina oppinut siitä pitämään. Arja me muuten mietitään, että tultaisiinko Raumalle tiistaina. 😉

   • 4.1.1

    sanoo

    Sehän on hyvä ajatus 🙂 Laita vaikka faceen viestiä, niin ehdottomasti tavataan jossain. Minulla ei ole mitään ohjelmaa tiistaille, eli sopii milloin vain 🙂

    • 4.1.1.1

     sanoo

     Laitan viestiä, jos/kun päädytään sinne suunnalle. Käydään jossain hyvässä paikassa kahvilla 😉

 4. 5

  sanoo

  Terveiset täältä sateen keskeltä. Itsellä kanssa vielä ensi viikko lomaa mutta omalla kohdalla on kyllä lomafiilis aikas kateissa. Satanut on meinaan melkein joka päivä. 🙁

  Ihanaa lomaviikkoa sinulle Maiju <3

  • 5.1

   sanoo

   Nyt Marina päätetään, että tästä tulee hyvä viikko. Itse en ole ilmoista stressannut. Pukenut sitten vähän enemmän päälle ja mennyt samalla vauhdilla eteenpäin 😉 Hyvää lomaviikkoa sinullekin.

 5. 7

  sanoo

  Täällähän sää oot 😍 En muistanut yhtään, että muutit tänne. Kyllä se vaan niin on, että syksy tulee. Kivaa kumminki, että kauniita säitä on vielä riittänyt. Mukavaa viikkoa Maiju 💕

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *