Vietä oma prinsessapäiväsi

Olen joskus hankkinut itselleni prinsessakruunun töihin. Kaivan sen esiin äärimmäisessä stressitilanteissa. Kun joskus töissä tulee hetki, jolloin ei enää hallitse tilannetta. Silloin on pakko yrittää rauhoittaa mieli ja laittaa kruunu päähän.

Kruunu on saanut tietenkin paljon huomiota osakseen. Yleensä kun joku näkee sen ensimmäistä kertaa, tulee kysymys, että miksi sulla on kruunu päässä. Sitten kerron, että karkoitan sillä stressiä.

Kun kruunun vetää päähänsä, tuntee hieman ylemmäisyyden tunnetta. Stressin tunne häviää ja voit rauhassa jatkaa työn tekemistä. Kätevää, eikö?  Kruunu on siis merkki myös työkavereille, jotta eivät kuormittaisi lisää sillä hetkellä.

prinsessapa%cc%88iva%cc%88-1

Monta kertaa mun kruunua on myös kadehdittu. Yksi kruunun perään huokaillut työkaveri vietti juuri syntymäpäiviään. Päätimme järjestää hänelle oman prinsessapäivön. Löysin hänelle oikein upean kruunun, upeamnan kuin oli omani.

prinsessapa%cc%88iva%cc%88-1-3

Ostimme työkaverille 30 ruusua kruunun lisäksi.

prinsessapa%cc%88iva%cc%88-1-2

Hän rakastaa kermavaahtoa ja päätimme koristella hänelle muffinsin kermavaahdolla. Työkaveri tulee yleensä töihin klo 7.15 ja tuona päivänä päättikin tulla klo 09.00. Joten tältä osin yllätys vähän kärsi.

prinsessapa%cc%88iva%cc%88-1-5

Vietä siis prinsessapäivää ihan just silloin kun tahdot.

img_7844

Vunkkinä siis kaikille, hanki oma kruunu töihin ja tunne stressin keskellä hieman ylemmäisyyttä. Sitten helpottaa. Ainakin saat ajatukset muuhun kuin stressiin.

Hyvää prinsessapäivää kaikille. Olkoon jokainen päiväsi sinun oma prinsessapäiväsi.

Maiju

Kommentit
 1. 1

  Tarja sanoo

  Vietän prinsessapäivää käymällä kosmetologilla ja kampaajalla noin joka toinen kuukausi.

  • 2.1

   sanoo

   Aivan ihana ja olipa työkaverini koko päivän kruunu päässään. Voidaan nyt yhdessä pitää niitä prinsessapäiviä.

 2. 3

  sanoo

  Onpahan hieno kruunu ja kyllä joka tytöllä oma kruunu tulisi olla. <3 Voisi sitten vaikka ihan salaakin itsekseen talsia kruunu päässä kotona. <3 Pienenä haaveilin, että Prinssi Charles on mun isä, joten kai mussa pieni ripaus kuninkaallisuutta on, hehe. <3

  • 3.1

   sanoo

   Jokaisella tytöllä pitäisi olla oma kruununsa. Monet töissä ovat hieman kahehtineetkin kruunuani. Voi olla, että meillä on kohta joku prinsessayhdistys siellä 🙂

 3. 4

  Kotkotin sanoo

  Jos laittaisin kruunun päähäni töissä niin joku varmasti soittais komiat miehet paikalle piipaa auton ja valkoisella ”halipaidalla ” kanssa!

  • 4.1

   sanoo

   Ha haa…Muuten ei taida oikeasti sopia ihan kaikkiin ammatteihinkaan. Kaupan kassalla voisi olla aika hauska juttu 🙂

 4. 6

  sanoo

  Hihi! Mitähän omaisetkin tykkäis kun viilettäisin muina hoitsuina 😀 Piristäis varmaan heitäkin 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *