Viikonlopun perhejuhlia

Viikonloppuna juhlimme perhepiirissä ensiksi äitini 85-vuotispäiviä ja sitten vielä erään pikkuherran 4-vuotispäiviä. Kaivoin kaapistani yllättävästi mustaa päälleni. Desigualin ihana pitsihelmainen mekko oli jäänyt liian vähälle käytölle, joten päätin juhlia juhlat tässä mekossa.  Mekkoon yhdistin Vanhan joulumyyjäisistä ostamani ihanan kierrätysvetoketkuista ja huovasta tehdyn kaulakorun. Kaulakorussa toistui kivasti mekon helmassa esiintyvät kuvioiden muodot.

Siskoni otti näin ihanan kuvan synttärisankarista ja minusta, että on pakko laittaa sekin näytille. 
Haluan olla 85-vuotiaana yhtä elämäniloinen, positiviinen ja upea kuin on äitini.
Onneksi mä olen voinut periä ne äitini geenit.

 

Lauantai-iltana otettiin juhlien jälkeen kotona ihan rennosti ja nautittiin lasilliset glögiä.
Loimu 2013 glögi oli ehkä vähän liian vahvan maksuista meidän makuun.

Joulunodotusta on jo mielessä.
Maiju

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Ihana mekko! Minäkään en pidä Loimun mausta, mutta tuo valkea pullo on niin kivan näköinen, että voisin hankkia tämän vuoden pullon ihan sen vuoksi 🙂

  • 1.1

   sanoo

   Kiitos. Mekko on niitä "rakkautta ensisilmäyksellä" mekkoja. Itsekin ostin laivalta tämän glögipullon tuon ulkonäön perusteella. Menee kastiin "moni kakku kaunis".

 2. 3

  Tarja M sanoo

  Siis taas niin ihana yhdistelmä: tyylikästä mustaa ja maustettuna pienillä jipoilla! Kaulakoru ja mekko sopivat niin hyvin toisiinsa! Tämä "tarkkasilmäinen lukijasi" huomasi tuon korun jo eilisessä postauksessasi, ihana koru! Mun piti mennä Vanhan joulumyyjäisiin, mutta täällä kotona nyt nilkka vähän nyrjähtäneenä – kaaduin rappusissa… Onneksi ei käynyt kuitenkaan tämän pahemmin, sillä lensin aivan mukkelis makkelis…!

 3. 5

  sanoo

  Tuo mekko on kyllä ihana – ja niin sinun mekkosi. Ja tuo kaulakoru sen kanssa ihan kuin olisi just siihen suunniteltu.
  Hieno kuva sinusta ja äidistäsi – geenit♥

  • 8.1

   sanoo

   Kyllä me ollaan molemmat positiivisella energialla varustettuja ja äidiltä olen perinyt oma positiivisen elämänasenteen. Siitä hänelle kiitos.

  • 10.1

   sanoo

   Kiitos SatuMaria. Mullahan on yleensä se yksi väri se musta ja siinä jotain värikästä. Jotenkin siitä on tullut sellainen tapa,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *