Viuhkahuivilla väriä asuun

Entisen työkaverini tekemä viuhkahuivi saa ihastusta aina ympärilleen. Kerroin joskus aiemmin, kuinka työkaverini teki huivia 9 kuukautta ja kun hän sai sen valmiiksi, niin hän ei osannutkaan käyttää sitä ja hän kantoi sen minulle. Minähän olin siitä hyvin onnellinen. Aiempi kirjoitus huivista löytyy täältä.

Otin keskiviikkona huivin harteilleni, kun piti hieman tuoda väriä muuten mustaan asuuni. Töissä vetäisin jalkaani muumimyyjäisistä ostamani muumitossut, joissa sattui olemaan sama värisävy. Töissä on pakko pitää tossuja, koska seison kaikki päivät toimistotöitä tehden, koska istua en pysty. Huvitti, kun näissä tossuissa värit olivat täydellisesti huivin väriset.

Viuhkahuivi - 1

Viuhkahuivi - 1 (2)

Viuhkahuivi - 1 (3)

Viuhkahuivi - 1 (4)

Töissä mulla on viisi erilaista kahvikuppia ja ihan vahingossa nappasin tämän kuppini kaapista ja siinäkin toistui huivin värit.

Viuhkahuivi - 1 (5)

Väreistä innostuneet ihmiset tajuavat mun värineuroosini. Väreihin pukeutuminen ei ole ikäkysymys, vaan se on mielestäni enemmän persoonakysymys. Tuli vaan mieleeni, kun aiheesta värit ja ikä välistä puhutaan.

Maiju

Kommentit
 1. 1

  Kati sanoo

  Ihanat värit. Sopii hyvin sinun tämän hetkisiin hiuksiisi.
  Mukavaa viikonloppua!

 2. 2

  PiaT sanoo

  Huivi on tosi ihana ja tuo possukuppi sai mut nauramaan ääneen! 😀
  Aurinkoa! <3

 3. 3

  sanoo

  Tuo huivi on kyllä taitavan tekijän tekemä. Niin on kaunis ja upeat väritkin. Ehkäpä työkaverisi tekikin huivin sulle alitajuisesti.
  Ihanaa viikonloppua Maiju <3

  • 3.1

   sanoo

   Todellakin on taitavan tekijän. Itselläni ei olisi varmaan kärsivällisyys riittänyt. Kyllä tekijä taisi itselleen sitä tehdä, mutta ei vaan sitten enää osannutkaan käyttää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *