Voglian mustat bootcut farkut

Sain ihanan yhteistyökumppanin Vogliasta liittyen I love me -messuihin. Eilen jo mainitsinkin, että olin sopinut Voglian kanssa, että käyn kokeilemassa heillä heidän farkkumallejaan Vantaan Tammiston myymälässä. Kun asiasta sovittiin puhelimitse, olin silloin bussissa ja jälkeen päin nauroin mun facebook-kavereilleni, että nyt kaikki samalla bussilla matkustaneet tietävät mun käyttämän housukoon ja mun vartalon ongelmakohdat.  Kun sitten eilen kävin kokeilemassa nämä farkut, niin mä olin niin tyytyväinen ettei tyytyväisempi voi ollakaan.

Mullakin on noita omia ongelmia vartaloni suhteen (niin kuin varmaan meillä kaikilla naisilla), niin mä en olisi voinut edes haaveilla näin hyvin istuvista housuista. Useinhan se vaan on niin, että pitää löytää se oma malli, joka sitten korostaa hyviä puolia ja peittää niitä vähän huonompia.

Minähän metsästin farkkuja pitkän aikaa ja ostinkin yhden kivat bootcut -farkut elokuussa ja osasin jo vähän odottaa jotain positiivista myös näiden farkkujen osalta. Värivaihtoehtoja oli näissä bootcut farkuissa kaksi tumman sininen ja musta. Se mikä myös on hyvää Voglian housuissa on se, että näitä valmistetaan kolmea eri pituutta. Eikä meidän lyhyiden ihmisten pidä sitten lyhentää 30 senttiä housuista ja menettää mallia. Valitsin tällä kertaa mustat, koska musta on mulle usein se päävärini, johon mä yhdistän muita värejä. Housun pituudeksi valitsin lyhyimmän lahjepituuden.

Nämä farkut tulevat mulle pääsääntöisesti työkäyttöön ja käytän niitä korkokenkien kanssa.

Nyt kävimme kuitenkin pikaisesti mökillä tänään ja siellä otettiin muutama kuva näistä SuperStretch-sarjan bootcut -farkuista.

Värinä musta on vain vähän hankala kuvattava, mutta eiköhän näistä saa selvää.
 
Tätä puoltani en kauheasti esittele, koska se ei ole mun paras puoleni, mutta menköön.  

Sitten annetaan taas vähän shokkivärihoitoa sitä tarvitseville eli mun HOT-pinkin kevyttoppiksen muodossa. 

Kun sitten on kuvaukset suoritettu, niin suunnataan kotiin.

Voglia on siis mukana I love me -messuilla ensi viikonloppuna. Käykäähän tutustumassa siellä näihin ihaniin farkkumalleihin. Mielestäni nämä bootcut farkut on niin omiaan aikuisille naisille. Huomattavasti parempi malli silloin, kun ei olla ihan langansuoria. 
Kannattaa käydä Voglian sivuilla katsomassa, että mitä tarjoavat messuvierailleen, muun muassa sieltä löytyy alennuskoodi messulipulle. 
Mulla on myös toiset Voglian housut, jotka ovat malliltaan sitten erilaiset. Niitä testailen tänään iltamenossa, tiedossa on ihanaisen kummitytön 20-vuotisjuhlat. Niistä sitten tulee huomenna kuvia.
Maiju
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Hyvännäköiset on farkut päälläsi ! Ja onhan tuo "nurja" puolikin esittelemisen väärti 😉 Itselleni ei – ainakaan aiemmin- ole Voglian housut mallanneet, voisi olla uusinta koitoksen paikka.

  • 1.1

   sanoo

   Suosittelen kokeilemaan… Kolme lahjepituutta, eri malleja. Pitää vain löytää itselleen se oikea malli. Kun mä olen sellainen vähän x-mallinen, niin bootcut on mulle oikea. Kannattaa pyytää myyjän apua, Voglialla on niin ystävälliset ja ammattitaitoiset myyjät.

 2. 2

  sanoo

  Hyvännäköiset farkut – eikä nurjapuolessakaan ole mitään hävettävää;)
  Minulla on itseasiassa yhdet Voglian harmaat, suorat farkut – täytyykin etsiskellä ne, kun taas mahdun niihin;)
  Kivaa viikonloppua, Maiju!

  • 5.1

   sanoo

   Kiitos SatuMaria… Kannattaa katsastaa… Vein jopa siskon tytön tuonne myymälään eileen ja hänkin ihastui siellä vaatteisiin 😉

 3. 6

  sanoo

  Ihanat pökät ja pusero. Mulle ei taitais olla kokoja tuolla Voglialla, lahjepituuksissa on hyvä olla eri pituuksia, itse tarvin usein pisimmät. (mun pitkät sääret ei näy leveyden takia 😉 t.ansku

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *