Voimaannuttava metsä

Lähdimme eilen mökille sen jälkeen, kun mies pääsi töistä. Sitä ennen itse olin ehtinyt jo heti aamusta käydä olkapään magneettikuvauksessa ja sieltä suoraan menin Jumbon fashion day -tapahtumaan. Siitä kirjoitan myöhemmin, kun kerkeän.

Mökillä kuitenkin suoritimme myös vähän kuvauksia. Tämä on varmaan mun lemppari-look tälle syksylle. Musta tämä Aleksi13:sta ostettu HOT-pinkki kevyttoppis on NIIN paras. Ostin myös lauantaina Jumbosta Andiamosta ihanat kengät. Niistä tarkempaa kuvaa tuolla alempana.

Lähdin liikkeelle eniksi ihan matalilla kengillä ja piti sitten vaihtaa ”kuvauskengät” matkalla. Naurettiin miehen kanssa, että jos joku tulee metsässä vastaan, niin varmaan ajattelee, että ”siinä sitä kaupunkilaisnainen hienostelee metsässä”. Niinpä.

 


Minähän olen kauhea aurinkolasifriikki. Rakastan niitä niin paljon, että huolissani jo mietin, että kohta niitä ei voi pitää pitkään aikaan. No nämä tarttuivat mukaan myös Jumbosta. 

Mökkitien päässä on appiukon rakentama ukkeli, joka pitää tienviittaa kädessään, jotta harvemmin vierailulle tulevat osaavat oikean tien päähän. 

Tässä lähikuvaa mun uusista kengistäni. Tällaisia mä metsästin jo viime talvena, mutta en löytänyt. Mulle kenkissä tärkeintä on kumipohjat ja näissä oli juuri oikeanlaiset pohjat. Hyvä on lestikin ja ihana on kävellä. Myyjä kertoi, että kengät olivat tulleet hyllylle juuri edellisenä päivänä, joten hyvin siis bongattu heti tuoreeltaan. Kengät on siis Andiamosta. 

Upea oli viikonloppu ja hyvin voimaannuttava. Tällaisia vaan lisää, niin eiköhän tämäkin syksy taas jakseta hyvällä energialla. 
Maiju
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Huomasinkin instassa, että sinulla oli mökki viikonloppu 🙂 Tuo pinkki takki on kyllä aivan ihana ja sopii tyyliisi.

  Mukavaa alkanutta viikkoa !

 2. 2

  sanoo

  Onpas kaunis kevyttoppis ja kengät. Itse suosin kiilakorkokenkiä, koska niillä voi klävellä asfaltilla ja mukulakivikaduilla nyrjäyttämättä nilkkojaan 🙂

 3. 3

  sanoo

  Hitsi miten kauniit kengät! Ja tuo kevyttoppis on niin pirtsakka. Aurinkolasit ihan sun näköiset ja sopii kauniisti kokonaisuuteen. Täytyy kyllä myöntää että kokonaisuus on aika fiini mökkimetsään…:D Ihanaa alkanutta viikkoa!

 4. 4

  sanoo

  Ihana toi takki, samoin uudet kengät! Mökillä on välillä kiva käydä, siellä on niin eri fiilis kuin kaupungissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *