Well – urbaanin kaupunkiympäristön vihreä keidas

Sain jo jokin aikaa sitten vinkkiä, että jotain uutta ja mahtavaa on tulossa Helsingin keskustaan kaivokäytävälle. Tiesin, että paikkaan on tulossa jotain sellaista mikä itseäni kiinnostaa, koska aiheesta minulle vinkattiin. Sitä en kuitenkaan tiennyt, että mitä on tulossa ja jouduin jännittyneenä odottamaan viime metreille, että millainen paikka on aukeamassa.

Marraskuun alussa avasi sitten lopulta ovensa Well. Heidän liikeideansa yksinkertaisuudessaan on terveellistä ja tuoretta kasvisruokaa.

Olen menossa torstaina paikan avajaisiin, mutta en voinut olla piipahtamatta paikalla tiistaina, kun kävelin siitä ohi.

Henkilökunta oli ihan mahtavan avuliasta, kun kerroin, että tulin vain katsastamaan heidän gluteenittomaa valikoimaansa. Sanoin, että tulen myöhemmin testailemaan, mutta tällä kertaa vain uteliaisuuttani katsastan mestan. Minulle esiteltiin vitriinin tarjontaa auliisti.

Minua ilahdutti ihan mielettömästi se, että vitriinin ylähyllystä löytyi gluteenittomana valmiina suolaisia ja makeita vaihtoehtoja. Ihanaa oli se, että itsekin olisin saanut vitriinistä valita omat syömiset. Suolaisia vaihtoehtoja oli kahta erilaista ja makeita runsaasti.

well-1-1

Tässä muutamia makeita vaihtoehtoja mitä hyllystä löytyi.

well-1-3

well-1-5

Saatavilla hyllyissä oli myös smoothieita ja erilaisia välipalaherkkuja.

well-1-6

Välipalaherkkuja oli moneen makuun.

well-1-7

Heidän ideansa on lyhykäisyydessään se, että voit poimia ohikulkumatkalla tuotteet mukaasi tai pysähtyä lataamaan itseesi energiaa paikan päällä. Mikään ei ole eilistä, kaikki on tuoretta. Paikan päältä löytyy moneen ruokavalioon sopivaa ruokaa; löytyy vegeille, kasvisruokavalioisille ja erikoisruokavalioisille.

Erikoisruokavalioisena pisteitä annan mielettömän hyvistä merkinnöistä. Merkinnät ovat tärkeitä erilaisille ruokarajoitteisille ihmisille ja näin henkilökuntakin pääsee helpommalla, kun ei heiltä jokaisen tuotteen aineosaa tarvitse kysellä erikseen.

Ihana saada Helsingin ydinkeskustaan tällainen paikka, joka palvelee myös gluteenittomasti. Tulen varmasti vierailemaan heillä useasti, kun tarvitsen kahvi- tai hengähdyspaikkaa.

Kerron myöhemmin lisää, kun käyn testailemassa. Tällä kertaa halusin kertoa, että tällainen paikka on nyt avattu.

Maiju

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Kyllä sanon, että ihan jättihyvältä näyttää ja mäkin tulen aina iloiseksi, jos saat palan kakkua <3

 2. 3

  Belladonna sanoo

  Kuulostaa ja näyttää hyvältä. Kiva kuulla sitten lisää testauksesi jälkeen.

Trackbacks

 1. […] Kirjoitin aiemmin, että Helsinkiin Kaivokäytävään avattiin Well Coffee. Kävin pikaisesti aiemmin ohimennen kuvaamassa heidän gluteenittomia tuotteita, mutta sillä kertaa en ehtinyt jäämään tuotteita vielä maistamaan. Aikaisempi blogikirjoitukseni löytyy täältä. […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *