Ylhäisyyden tuntua

Kulta oli muodissa 80-90-luvuilla, sitten hopea tuli ja se valloitti sydämeni. Nyt jostain syystä on kulta alkanut taas herättämään mun mielenkiintoni. Tänä keväänä on kullan väri ollut esillä kengissä hyvin voimakkaasti. Tästä syystä varmaan se on myös minua alkanut kiehtomaan uudestaan.

Silloin vuosia sitten tykkäsin yhdistää kullan usein punaiseen väriin. Päätin nyt yhdistää  tässäkin asussani nämä kaksi väriä toisiinsa.

Instagramissa kenkäni saivat jo kovasti huomiota osakseen, ei siis ihme, kun nämä on niin mageet kengät.

Reppu on oikeasti läppärireppu, mutta ihan sama, sillä siinä voi kuljettaa kyllä ihan mitä haluaa. Tätä kuvaa katsellessani mulle tuli vähän ”koulutyttömäinen” olo.

 

Kaulaani laitoin myös kultaa tämän korun muodossa.
Housut: Armoire
Neulepusero: Rodokselta
Reppu DefShop (saatu)
Kengät DefShop (saatu)   
Tässä asussa voi tuntea hieman ylhäisyyttä. 
Maiju
Kommentit
 1. 6

  sanoo

  Tosi mageet noi tennarit! Kävin katsomassa tuolla nettisivuilla ja sain taas kaiken tahdonvoimani käyttää että pääsin pois sieltä ostoskoria täyttämättä…Repun ja kenkien kanssa et kyllä jää huomiota vaille ihmismassassa -ai niin, ethän sä muutenkaan jää 😉

 2. 10

  sanoo

  Olen aina ollut hopean ystävä. Nyt mielenkiintoni on siirtynyt nimenomaan punakultaan. Voi niitä kelloja ja koruja, jotka on tehty punakullasta…aivan ihania!

  Tällä hetkellä sormissani kimaltaa kolme keltakultaista timanttisormusta, mutta pukeutumiseen en osaisi vielä kultaa laittaa, se helposti vanhentaa.
  Siksi pukeutumisessa ehdottomasti hopeaa. Nythän löytyy myös "hopealenkkareita", sekä punakultaisen sävyisiä kenkiä 🙂

  Mutta sinä olit onnistunut tässä vaateyhdistelmässä hyvin, sopii sinulle 🙂

 3. 11

  sanoo

  Hienot kengät! Katselin matkoilla vähän saman tyylisiä, mutta en viitsinyt käydä sovittelemaan ja jälkikäteen on harmittanut 😉

  • 11.1

   sanoo

   Kiitos, aina pitäisi ostaa, kun alkaa tuntumaan siltä. Itse olen sen oppinut, että en jätä, jos tuntuu just siltä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *